• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Qatar Airways: Προσφορές και Εκπτωτικό κουπόνι!

Qatar Airways: Προσφορές και Εκπτωτικό κουπόνι!

Το Travel Festival της Qatar Airways επιστρέφει, δίνοντας την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να απολαύσουν ονειρεμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες σε μοναδικούς προορισμούς έως -40%!

Επίσης, οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ξεχωριστά δώρα καθ όλη τη διάρκεια των ημερών της προσφοράς. 

Τους τυχερούς περιμένουν περισσότερα από 600 δώρα, μεταξύ άλλων 2 αεροπορικά εισιτήρια για ένα ταξίδι τον γύρο του κόσμο, εισιτήρια για αγώνες της FC Barcelona και πολλά άλλα δώρα.

Οι προσφορές του Travel Festival θα ισχύουν για εισιτήρια μετ’επιστροφής Οικονομικής και Διακεκριμένης Θέσης για περισσότερους από 150 προορισμούς του δικτύου της Qatar Airways, συμπεριλαμβανομένου της: 

Μέσης Ανατολής, 
Αμερικής,
Ανατολικής Ασίας, 
Ινδίας, 
περιοχών του Ειρηνικού και της Αφρικής.

Παράλληλα η Qatar Airways προσφέρει Κωδικό Έκπτωσης 5% για έξτρα έκπτωση. Ο Κωδικός Προσφοράς της Qatar Airways αφορά και αυτός για κρατήσεις μέχρι τις 5, Σεπτεμβρίου 2016.Κωδικός έκπτωσης: QRTFGR


Αναλυτικά:
  • Κρατήσεις: Έως 5 Σεπτεμβρίου 2016.
  • Περίοδος Ταξιδιού: Από 15 Σεπτεμβρίου 2016 έως και 30 Ιουνίου 2017.
  • Η προσφορά ισχύει μόνο για πτήσεις εκτελούμενες από την Qatar Airways.
  • Η έκπτωση ισχύει μόνο για κρατήσεις από την ιστοσελίδα qatar airways.com Περισσότερες πληροφορίες...
Κρατήσεις:


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση