• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Αεροπορικά Εισιτήρια για Μαλδίβες από 439€ με Επιστροφή!!!


[Φωτογραφία: Strygaban - Flickr]


Μαλδίβες από 439€ με επιστροφή!

Μοναδικές τιμές για Μαλδίβες με τιμές από 439€ με επιστροφή! Ένα μοναδικό, εξωτικό ταξίδι όπου το καλοκαίρι είναι παντοτινό! Αθήνα - Μαλδίβες με περιορισμένο αριθμό θέσεων από 439€ με επιστροφή!

Στην 1 περίπτωση, πετάτε με την Aegean για Κωνσταντινούπολη και από εκεί με Etihad Airways για Άμπου Ντάμπι και Μαλδίβες. Τιμές από 439€ με επιστροφή. Μόνο με χειραποσκευή.

Στην 2 περίπτωση, πετάτε με την Aeroflot με ενδιάμεσο την Μόσχα. Τιμές από 485€ με επιστροφή. Με αποσκευή.

Δείτε κάποιες ημερομηνίες με οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια που βρήκαμε κυρίως από τον Νοέμβριο του 2016 με Φεβρουάριο 2017.

Οι πτήσεις προσγειώνονται στο Μάλε, την πρωτεύουσα των Μαλδίβων, στο αεροδρόμιο Male International Airport (MLE) γνωστό και ως Ibrahim Nasir International Airport.

9/11/2016 με 20/11/2016 485€ μαζί με αποσκευή







Κρατήσεις με:

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση