• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια για Ντουμπάι από 142€ με Επιστροφή!! (Από Αθήνα)
Ντουμπάι από 142€ με Επιστροφή.

Κυκλοφορούν κάποια Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια από Αθήνα για Ντουμπάι, με τιμές από 177€ με επιστροφή, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις με μακροχρόνια παραμονή στην μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μπορείτε να βρείτε τιμές ακόμα και από 142€ με Επιστροφή! 14 Ιουλίου με 13 Σεπτεμβρίου 142€

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να βρείτε φθηνά αεροπορικά για Ντουμπάι ψάχνοντας στο kiwicom (skypicker).
Παρακάτω σας δείχνουμε κάποιες ενδεικτικές ημερομηνίες με τις χαμηλότερες τιμές, κυρίως για τον Σεπτέμβριο 2016. Υπάρχουν και κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου. 
Ενώ για όσους θέλουν ένα αεροπορικό για Ντουμπάι για έναν ή δύο μήνες διάρκειας, μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου μπορούν να βρεθούν τιμές από 142€ με επιστροφή!
Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με την ryanair και την wizzair σε συνεργασία μεταξύ τους, με ενδιάμεσο πότε την Σόφια και πότε το Βουκουρέστι. 

Λόγο του ότι οι πτήσεις γίνονται με low cost αεροπορικές εταιρίες, δικαιούστε μόνο μια χειραποσκευή δωρεάν με το εισιτήριο, 42 × 32 × 20 έως 10 κιλά.

Κρατήσεις με:

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση