• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Volotea: Αθήνα - Μυτιλήνη από 14€ με Επιστροφή!! Ευκαιρίες και για Εξωτερικό!


[photo airplane pictures]

Πτήσεις για Καλοκαίρι του 2016

Η Volotea ισπανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους low cost, ανακοίνωσε προσφορά για λίγες μέρες με τιμές από 7€ μονή διαδρομή και 14€ με επιστροφή

Η προσφορά αφορά πτήσεις κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, κυρίως Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο αλλά και Σεπτέμβριο. Προλάβετε! Υπάρχουν και ευκαιρίες για εξωτερικό από 43€ με Επιστροφή!


[photo airplane pictures]

Κάποια δρομολόγια με επιστροφή!

Αθήνα - Μυτιλήνη από 14€

Αθήνα - Μπάρι από 43€
Ηράκλειο - Βενετία από 43€

* Αποσκευές - Πληροφορίες:
- Οι Ναύλοι της Volotea δεν συμπεριλαμβάνουν τη μεταφορά αποσκευών πέραν των αποσκευών στην καμπίνα. 1 χειραποσκευή έως 10 κιλά. - Το Check-in στο αεροδρόμιο θα σας κοστίσει 10€. Προτιμάμε online check-in (δωρεάν).

Κρατήσεις:

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση