• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις Εσωτερικού από 49€ με Επιστροφή!!

Πτήσεις Εσωτερικού από 49€ με Επιστροφή!!

Ταξίδια από Αθήνα για Χίο, Μυτιλήνη, Σάμο και Κω από 75€ με επιστροφή και με χειραποσκευή έως 8 κιλά. Πτήσεις και για καλοκαίρι.

Η προσφορά της Olympic air σε συνεργασία με την Aegean Airlines με 20.000 θέσεις εσωτερικού ισχύει για ταξίδια από 27/03/2016 έως 29/10/2016 και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 22/03/2016.

Προορισμοί:

Η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις, με απλή μετάβαση και με επιστροφή από Αθήνα για Χίο, Μυτιλήνη, Σάμο και Κω με 20.000 θέσεις διαθέσιμες και για κρατήσεις μέχρι 22/03/2016. 
Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από €29 (μονή διαδρομή) για πτήσεις προς την Αθήνα και από €46 (μονή διαδρομή) για πτήσεις από την Αθήνα στην κατηγορία Golight.
Αναλυτικά οι Όροι Προσφοράς:

- 20.000 θέσεις εσωτερικού
- Κρατήσεις έως και 22/03/2016
- Αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 27/03/2016 έως 29/10/2016.

* Ισχύει για ναύλους Golight.

* Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8 κιλών στον ναύλο GoLight.

* Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Δρομολόγια και Τιμές με επιστροφή

Αθήνα - Χίος από 75€
Αθήνα - 
Μυτιλήνη από 75€
Αθήνα - Σάμος από 75€
Αθήνα - Κω από 75€

Κρατήσεις με:Την ίδια στιγμή, για το δρομολόγιο Αθήνα - Μυτιλήνη μπορείτε να βρείτε τιμές από 49€ με επιστροφή ακόμα και κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με την low cost Αεροπορική εταιρία Volotea.

Κρατήσεις με:


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση