• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Ταξιδεύεις με παιδιά; Προσφορά της Aegean για Οικογένειες!Aegean For Families: Κοντά στις οικογένειες

Προσφορά σε αεροπορικά εισιτήρια ανακοίνωσε η Aegean, στο νέο της πρόγραμμα Aegean for families. Στα πλαίσια της προσφοράς όλα τα παιδιά (2-11 ετών) ταξιδεύουν με 33% έκπτωση και όλα τα βρέφη (έως 2 ετών) δωρεάν.

Πρώτα, να πούμε τι ισχύει γενικά για τα βρέφη και τα παιδιά:
Σύμφωνα με τον κανονισμό των αεροπορικών εταιρειών τα βρέφη έως 2 ετών δεν κρατούν θέση στο αεροπλάνο (κάθονται στην αγκαλιά των γονέων) και πληρώνουν μόνο την ασφάλεια (του εισιτηρίου), ενώ τα παιδιά από 2-12 ετών έχουν κανονική θέση στο αεροπλάνο και συνήθως πληρώνουν Παιδικό Ναύλο. Ωστόσο, δεν έχουν όλες οι αεροπορικές εταιρίες την ίδια πολιτική.Τώρα, η έκπτωση της Aegean Airlines αφορά σε ναύλους βρεφών (έως 2 ετών) και παιδιών (2-11 ετών) για απευθείας πτήσεις: 
Από/προς Αθήνα προς όλους τους προορισμούς εσωτερικού και από Ελλάδα και Κύπρο προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού για ταξίδια με απλή μετάβαση. 

Aφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 21/02/2016 για πτήσεις που εκτελούνται με την Aegean & την Olympic air από 04/02/2016 έως και 15/06/2016.
Αναλυτικά οι Όροι Προσφοράς:

- Κρατήσεις έως και 21/02/2016
- Αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 4/02/2016 έως 15/06/2016.

Ο Βρεφικός Ναύλος προϋποθέτει πως το βρέφος ταξιδεύει στην αγκαλιά του γονέα. Διαφορετικά χρειάζεται να αγοραστεί εισιτήριο στον Παιδικό Ναύλο με την αντίστοιχη προσφορά.

* O GoLight ναύλος για τα βρέφη (0 έως 2 ετών) δικαιούνται να μεταφέρουν μια χειραποσκευή με τον απαραίτητο βρεφικό εξοπλισμό για το ταξίδι καθώς κι ένα πτυσσόμενο παιδικό καροτσάκι.

* Οι Flex & Business ναύλοι για τα βρέφη (0 έως 2 ετών) δικαιούνται μια χειραποσκευή με τον απαραίτητο βρεφικό εξοπλισμό για το ταξίδι, αποσκευή βάρους μέχρι 23 κιλά και ένα πτυσσόμενο παιδικό καροτσάκι.

* Η έκπτωση αφορά 100% έκπτωση στο ναύλο των βρεφών (έως 2 ετών) και 33% στο ναύλο των παιδιών (2-11 ετών).


* Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Κρατήσεις με:


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση