• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Αεροπορικά Εισιτήρια για Αυστραλία από 587€ με Επιστροφή?? (Μελβούρνη + Σίδνεϊ) Δεν ξανάγινε!!


[airplane-pictures.net]

Αεροπορικά Εισιτήρια από Ελλάδα για Αυστραλία από 587€ με επιστροφή έχετε ξαναδεί? Και μάλιστα με μια από τις κορυφαία Αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο την Qatar Airways!


Και όμως με μια ανεπανάληπτη προσφορά της Qatar Airways που δεν έχουμε ξαναδεί, όχι μόνο από την Qatar Airways αλλά από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρία στον κόσμο, μπορούμε να πετάξουμε για Αυστραλία από 587€ με επιστροφή!!Για όσους θέλουν να ζήσουν το όνειρο της Αυστραλίας, τέτοια ευκαιρία δύσκολα θα ξανά υπάρξει!

Αθήνα - Μελβούρνη από 587€ με επιστροφή!
Αθήνα - Σίδνεϊ από 602€ με επιστροφή!

Οι πτήσεις με την Qatar Airways γίνονται με ενδιάμεσο το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντόχα. Τις τιμές θα τις βρείτε κυρίως από Μάρτιο έως τον Σεπτέμβριο 2016, ενώ μπορείτε να βρείτε και περιπτώσεις μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Κρατήσεις μέχρι 17 Ιανουαρίου σύμφωνα με την ανακοίνωση της Qatar Airways.


Παρακάτω έχουμε βρει κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες με τις τιμές αυτές.

6/03/2016 με 26/03/2016
2/05/2016 με 22/05/2016
8/05/2016 με 29/05/2016
Αθήνα - Μελβούρνη
Αθήνα - Μελβούρνη
Αθήνα - Μελβούρνη
Αθήνα - Μελβούρνη
Αθήνα - Μελβούρνη
Αθήνα - Μελβούρνη

Αθήνα - Σίδνεϊ

Αθήνα - Σίδνεϊ
Αθήνα - Σίδνεϊ
Αθήνα - Σίδνεϊ
Αθήνα - Σίδνεϊ

Κρατήσεις:Την ίδια στιγμή η Qatar Airways προωθεί την καμπάνια Qatar Airways Travel Festival, στα πλαίσια της οποίας προσφέρετε έκπτωση έως 40% σε επιλεγμένους προορισμούς! Ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και 17/01/2016 και αφορά σε πτήσεις για το διάστημα 19/01-15/12. 

Επίσης, μέχρι τις 17/01 προσφέρει επιπλέον κουπόνι για έκπτωση έως 30% extra (η έκπτωση διαφέρει ανά προορισμό). Ο κωδικός του κουπονιού είναι QRTFGR

Μπορείτε να βρείτε ακόμα και για την Business Class σε πολύ χαμηλές τιμές.

* Με την Qatar Airways κατά την κράτηση, εκτός της προσφοράς 40% που δίνει, πρέπει να χρησιμοποιήσετε και τον κωδικό QRTFGR για 30% επιπλέον έκπτωση ώστε να πάρετε τις χαμηλότερες τιμές.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση