• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Προσφορές για Πτήσεις Εσωτερικού από 38€ με Επιστροφή!!


(Φ: Gabriela Insuratelu)

Προσφορά της Olympic air σε συνεργασία με την Aegean Airlines με 6.000 θέσεις εσωτερικού. Ισχύει για ταξίδια από 1/02/2016 έως 26/03/2016 και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 21/01/2016.

Προορισμοί:

Η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις προς/από Αθήνα προς: (Αλεξανδρούπολη, Χανιά, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ιωάννινα, Χίος, Κως, Καβάλα, Λήμνος, Μυτιλήνη, Σάμος) και Από/προς Θεσσαλονίκη προς: (Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Ρόδο και Χανιά). Μπείτε στο low fare calendar & βρείτε τις καλύτερες τιμές.


Αναλυτικά οι Όροι Προσφοράς:

- 6.000 θέσεις εσωτερικού
- Κρατήσεις έως και 21/01/2016
- Αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1/02/2016 έως 26/03/2016.
- Ισχύει για ναύλους Golight.
- Οι πτήσεις της άγονης γραμμής ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στη συγκεκριμένη προσφορά: (Αστυπάλαια, Ζάκυνθος, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σύρος, Κάλυμνος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Κάσος και Καστελλόριζο).

* Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8 κιλών στον ναύλο GoLight.

* Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Δείτε κάποια Δρομολόγια και Τιμές με επιστροφή

Αθήνα - Ηράκλειο από 55€
Αθήνα - Ιωάννινα από 55€
Αθήνα - Κω από 55€
Αθήνα - 
Μυτιλήνη από 55€
Αθήνα - Χανιά από 55€
Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο από 38€
Θεσσαλονίκη - Μυτιλήνη από 38€
Θεσσαλονίκη - Ρόδος από 38€
Θεσσαλονίκη - Χανιά από 38€

Κρατήσεις με:


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση