• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια για Βιετνάμ και Ταϊλάνδη από 372€ με Επιστροφή!Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια για Βιετνάμ και Ταϊλάνδη από 372€ με Επιστροφή προσφέρει η Qatar Airways με την προσφοράς της που θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 17 Ιανουαρίου.

Πετάξτε προς την πρωτεύουσα του Βιετνάμ Ανόι από 390€ με επιστροφή και προς το μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας την πόλη Χο Τσι Μιν από 385€ με επιστροφή αντίστοιχα.

Στην Ταϊλάνδη προς Μπανγκόκ από 372€ με επιστροφή και στο εξωτικό Πουκέτ από 400€ με επιστροφή αντίστοιχα.

Τις τιμές θα τις βρείτε κυρίως από Φεβρουάριο έως τον Σεπτέμβριο 2016, ενώ μπορείτε να βρείτε και περιπτώσεις μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Κρατήσεις μέχρι 17 Ιανουαρίου σύμφωνα με την ανακοίνωση της Qatar Airways.

Προορισμοί Βιετνάμ:
Αθήνα - Χο Τσι Μινχ (SGN) από 385€
Αθήνα - Ανόι (HAN) από 390€


Αθήνα - Χο Τσι Μινχ (SGN)

Προορισμοί Ταϊλάνδη:
Αθήνα - Μπανγκόκ (BKK) από 372€
Αθήνα - Πουκέτ (HKT) από 400€Κρατήσεις:

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση