• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Αεροπορικά Εισιτήρια για την πανέμορφη Λιουμπλιάνα με μόλις 81€ με επιστροφή!Πετάξτε για την πανέμορφη πρωτεύουσα της Σλοβενίας Λιουμπλιάνα με μόλις 81€ με επιστροφή! Τις τιμές θα τις βρείτε με την Skypicker, από Αθήνα, κυρίως μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2016. Οι ημερομηνίες είναι πολύ λίγες και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:

11/01/2016 - 18/01/2016
22/01/2016 - 29/01/2016
25/01/2016 - 1/02/2016
1/02/2016 - 8/02/2016
29/02/2016 - 4/03/2016

Τα θετικά: Φυσικά η τιμή των αεροπορικών, αν και κοντά σχετικά στην Ελλάδα, τα αεροπορικά εισιτήρια για 
Λιουμπλιάνα δεν είναι και τόσο φθηνά. Συνήθως οι τιμές κυμαίνονται πάνω από τα 160 με 170€.

Τα αρνητικά: Στα αρνητικά είναι οι πολλές ώρες αναμονής στον ενδιάμεσο σταθμό, καθώς οι πτήσεις γίνονται με ενδιάμεσους σταθμούς με την ryanair ή άλλες lowcost αεροπορικές εταιρίες

Οι ανταποκρίσεις μπορεί να είναι στην Ρώμη είτε Βρυξέλλες αναλόγως, για 9, 10 έως και 15 ώρες αναμονής.
Βέβαια για πολλούς αυτό μπορεί να ακούγετε ταλαιπωρία, για άλλους ίσως μια ευκαιρία να δούνε για λίγες ώρες την Ρώμη είτε την Πρωτεύουσα του Βελγίου τις Βρυξέλλες. Απλά επιλογές είναι.


Bled

* ΣλοβενίαΜια μικρή αλλά συναρπαστική και καταπράσινη χώρα με εξαιρετική ποικιλομορφία. Βρίσκεται στη συμβολή των Άλπεων γνωστή για τις γραφικές λίμνες, τα απέραντα δάση και υπόγειες σπηλιές. Οι αποστάσεις μεταξύ των περιοχών στη Σλοβενία ​​είναι μικρές, γεγονός που καθιστά την Λιουμπλιάνα την τέλεια βάση για να εξερευνήσετε τις ποικίλες ομορφιές της χώρας. Ο καλύτερος τρόπος φυσικά είναι να την εξερευνήστε με το αυτοκίνητο.
Ο οικισμός Bled με την ομώνυμη λίμνη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Σλοβενίας.. μια λίμνη με ένα νησί στη μέση και ένα μεσαιωνικό κάστρο του 11 αιώνα σκαρφαλωμένο επάνω στον βράχο και σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα στις γύρω κορυφές των Άλπεων δημιουργούν έναν πίνακα ζωγραφικής.
Βρίσκεται 50 περίπου χιλιόμετρα από την Λιουμπλιάνα, περίπου 45 λεπτά με το αυτοκίνητο ή με το λεωφορείο.


* ΛιουμπλιάναΗ Λιουμπλιάνα (το όνομά της σημαίνει «πολυαγαπημένη»). Από τις μικρότερες και γοητευτικότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, η Λιουμπλιάνα είναι μια ήρεμη και φιλόξενη πόλη με λιγότερο από 500.000 κατοίκους.

* Άλλες πόλεις κοντά σε Λιουμπλιάνα:
Ούντινε (Ιταλία) περίπου 157 χιλιόμετρα.
Γκραζ (Αυστρία) περίπου 196 χιλιόμετρα.
Βενετία (Ιταλία) περίπου 240 χιλιόμετρα.
Κρατήσεις:


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση