• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Εορταστική Προσφορά με 20.000 θέσεις Εσωτερικού από 55€ με Επιστροφή! - AEGEANΕορταστική Προσφορά της Aegean Airlines για ταξίδια από/προς Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Σαντορίνη, Μύκονο, Ρόδο και Κέρκυρα από 55€ με επιστροφή, με χειραποσκευή έως 8 κιλά. 

Η προσφορά της Aegean Airlines με 20.000 θέσεις εσωτερικού ισχύει για ταξίδια από 17/12/2015 έως 26/03/2016 και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 10/12/2015.

Προορισμοί:

Η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις, με απλή μετάβαση και με επιστροφή από/προς Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Σαντορίνη, Μύκονο, Ρόδο και Κέρκυρα
Βρείτε τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές στο Low Fare Calendar


Αναλυτικά οι Όροι Προσφοράς:

- 20.000 θέσεις εσωτερικού.
- Κρατήσεις έως και 10/12/2015.
- Αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 17/12/2015 έως 26/03/2016.
- Ισχύει για ναύλους Golight.

* Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8 κιλών στον ναύλο GoLight.

* Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Δείτε κάποια Δρομολόγια και Τιμές με επιστροφή

Αθήνα - Θεσσαλονίκη από 55€
Αθήνα - Ηράκλειο από 55€
Αθήνα - Σαντορίνη από 55€
Αθήνα - Μύκονο από 55€
Αθήνα - Ρόδο από 55€
Αθήνα - Κέρκυρα από 55€

Προς Αθήνα από 19€ | Από Αθήνα από 35€ (μονή διαδρομή).


Κρατήσεις με:


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση