• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Ενημέρωση σχετικά με τις πτήσεις από/προς Παρίσι

Bataclan Music Theatre - April 6, 2008

Μετά τις Αποτρόπαιες Βομβιστικές επιθέσεις στο Παρίσι (Παρασκευή 13 Νοέμβριου), στην χώρα κηρύχθηκε 3 ήμερο Εθνικό πένθος.

Για αυτούς που σκέφτονται ακύρωση ή αλλαγή αεροπορικού εισιτηρίου για Παρίσι, η Aegean Airlines έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση.


«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι οι πτήσεις προς/από Παρίσι πραγματοποιούνται κανονικά. Αλλαγές εισιτήριων είναι δυνατές χωρίς χρέωση και ακυρώσεις με πλήρη επιστροφή χρημάτων για όλους τους επιβάτες που έχουν εισιτήρια προς / από Παρίσι μέχρι και 22 Νοεμβρίου»

Σε αντίστοιχη ενέργεια προέβει και η Air france:


«Όλες οι επικείμενες πτήσεις από και προς τη Γαλλία θα πραγματοποιηθούν κανονικά, μετά τα γεγονότα που σημειώθηκαν στο Παρίσι την 13η Νοεμβρίου»


Ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γαλλικός εθνικός αερομεταφορέας, προειδοποιώντας όμως ότι ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις εξαιτίας των αυστηρότερων ελέγχων που επιβλήθηκαν.

Συνεχίζει η ανακοίνωση...
«Μπορείτε να αναβάλλετε το ταξίδι σας έως και τις 22 Νοεμβρίου χωρίς επιπλέον κόστος» ανακοίνωσε η εταιρεία.


Και προσφέροντας παράλληλα στους επιβάτες ένα voucher διάρκειας έως και 1 έτους που ισχύει με την Air France ή την KLM για όσους θέλουν να αναβάλλουν το ταξίδι τους και μετά τις 22 Νοεμβρίου, ή να αλλάξουν προορισμό, ή ακόμα αν ακυρώσουν τελείως το ταξίδι.

Ο όμιλος της American Airlines, ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να καθυστερήσει τις πτήσεις της με προορισμό το Παρίσι, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, παρότι τα Γαλλικά αεροδρόμια συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι τα αεροδρόμια της χώρας θα συνεχίσουν να λειτουργούν, ενώ οι προβλεπόμενες πτήσεις και τα δρομολόγια των σιδηροδρομικών συρμών θα διεξάγονται κανονικά.

April 2, 2011


December 12, 2009

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση