• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Etihad Airways Κωδικός Έκπτωσης: 10% Έκπτωση στις Πτήσεις από Ελλάδα προς όλους τους Προορισμούς!Etihad Airways, Κωδικός Έκπτωσης: 10% Έκπτωση για Πτήσεις από Ελλάδα αλλά και για τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες προς όλους τους προορισμούς του δικτύου της Etihad!

Ο Κωδικός Προσφοράς της Etihad Airways αφορά για πτήσεις με επιστροφή μέχρι και στις 10, Δεκεμβρίου 2015. (Αν ψάξετε για πτήσεις μετά τις 10 Δεκεμβρίου ο κωδικός δεν ισχύει). 

Η έκπτωση αφορά τον καθαρό ναύλο του εισιτηρίου, και όχι τους φόρους.

Κωδικός Προσφοράς: M963PRJ

Τυχαίο παράδειγμα: Αθήνα - Μελβούρνη 17 με 28 Νοεμβρίου.


- Εικόνα 1: Τιμή πριν κωδικό
- Εικόνα 2: Ο κωδικός μπαίνει στην αρχή, εκεί που βάζουμε και το δρομολόγιο.
- Εικόνα 3: Τιμή μετά τον Κωδικό
- Εικόνα 4: Εναλλακτική


Τώρα με την ίδια ακριβώς ημερομηνία και στον ίδιο προορισμό, η Cathay Pacific προσφέρει τον συγκεκριμένο ναύλο στην τιμή των 897€ με επιστροφή, όπως βλέπετε εδώ.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση