• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Απόφαση «σοκ» αεροπορικής εταιρίας: Συγγνώμη δεν μπορείτε να πετάξετε επειδή είστε υπέρβαρος


Έχετε τα κιλάκια σας και θέλετε να πετάξετε στο
 Ουζμπεκιστάν; Τότε μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Η Uzbekistan Airways αποφάσισε να λάβει μία αμφιλεγόμενη απόφαση.

Όπως ανακοίνωσε θα ζυγίζει τους επιβάτες μαζί με τις αποσκευές τους πριν την πτήση. Όσοι ξεπερνούν κάποιο όριο βάρους τότε θα αποκλείονται από πτήσεις οι οποίες έχουν μεγάλο αριθμό επιβατών και θα μπαίνουν σε άλλες πτήσεις.

Η εταιρία η οποία έχει έδρα στην Τασκένδη έχει αποφασίσει να μην αποκαλύπτει το βάρος των επιβατών.

Η εταιρία έχει τοποθετήσει ήδη τις ειδικές μηχανές ζυγίσματος και θα χωρίσει τους επιβάτες σε τρεις κατηγορίες: Άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Όπως μεταδίδει η daily mail, η εταιρία ανέφερε ότι έπρεπε να γνωρίζει το ακριβές βάρος των ανθρώπων και των αποσκευών τους επειδή ήταν σημαντικό ειδικά σε μικρότερα αεροπλάνα.

«Οι νόμοι της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών, οι αεροπορικές εταιρίες είναι υποχρεωμένες να διενεργούν τακτικές διαδικασίες ελέγχου, πριν από την πτήση, όπως το να ζυγίζουν επιβάτες με τις χειραποσκευές προκειμένου να τηρούν τις απαιτήσεις για την ασφάλεια των πτήσεων», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Το 2013 η Samoan Air έγινε η πρώτη εταιρία η οποία χρέωσε τους επιβάτες της ανάλογα με το βάρος τους το 2013.


πηγή: huffingtonpost.gr

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση