• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Τι ισχύει για αγορές Αεροπορικών Εισιτηρίων στο internet με κάρτες.Τι ισχύει για αγορές Αεροπορικών Εισιτηρίων, Ξενοδοχείων στο internet με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

Διευκρινίσεις για τις αγορές με τις πιστωτικές κάρτες μέσω διαδικτύου από την Ελλάδα και το εξωτερικό έδωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών.


Τι αναφέρουν οι νέες οδηγίες της ΕΕΤ:

* Μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική, χρεωστική ή/και προπληρωμένη κάρτα μου για να κάνω αγορές στο internet;

ΝΑΙ, χωρίς περιορισμούς, εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα.

"Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τα μεγαλύτερα Ελληνικά ταξιδιωτικά πρακτορεία έκδοσης αεροπορικών εισιτηρίων όπως τ
ο:
travelplan.gr, petas.gr, travelplanet24.com, airtickets.gr μας διαβεβαίωσαν ότι οι κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων γίνεται κανονικά με τις Ελληνικές κάρτες (πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα) χωρίς κάποιο περιορισμό"

** Εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα στο εξωτερικό, ισχύουν τα εξής για τις κάρτες:

• Μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβασή σας με την τράπεζα,
• Εντός του ημερήσιου ορίου ποσού το οποίο εγκρίνεται για κάθε τράπεζα ξεχωριστά από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών, και για τις ακόλουθες κατηγορίες συναλλαγών:

1. Αγορές εισιτηρίων αεροπορικών εταιρειών.
2. Πληρωμές ξενοδοχείων.
3. Ενοικιάσεις αυτοκινήτων.
4. Πληρωμές ταξιδίων και μεταφορών.

Τώρα όσον αφορά τις low cost αεροπορικές εταιρίες όπως η ryanair, Οι πελάτες με Ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς αντιμετωπίζουνε υψηλά ποσοστά απόρριψης των πιστωτικών/ χρεωστικών καρτών τους για οποιαδήποτε αγορά μέσω του Ryanair.com, λόγο των πρόσφατων capital controls.

Η Ryanair δίνει πλέον την δυνατότητα στους Έλληνες που επιθυμούν να ταξιδέψουν, να αγοράζουνε τα εισιτήρια τους με μετρητά στα εκδοτήρια της Ryanair στα αεροδρόμια.

- Παρόλο αυτά, έχουν ακουστεί περιπτώσεις χωρίς προβλήματα στις συναλλαγές μέσω του Ryanair.com με κάρτες που έχουν εκδοθεί από ελληνικές τράπεζες)

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση