• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Αεροπορικά Εισιτήρια για Θεσσαλονίκη - Τορόντο από 387€ με Επιστροφή!Η Air Canada σε συνεργασία με άλλες αεροπορικές εταιρίες, προσφέρει οικονομικές θέσεις για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Τορόντο. Τιμές από 387€ με επιστροφή για την μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του Καναδά!

Όλες οι πτήσεις προσγειώνονται στο Διεθνές αεροδρόμιο Toronto Pearson International Airport(YYZ) του Τορόντο. 

Τις καλύτερες τιμές θα τις βρείτε κυρίως από τέλος Οκτωβρίου 2015 μέχρι τον μήνα Μάρτιο 2016. 
Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει κάποιες ενδεικτικές ημερομηνίες με τις χαμηλότερες τιμές για την πτήση Θεσσαλονίκη - Τορόντο.

* Κρατήσεις μέχρι να εξαντληθούν τα φθηνά εισιτήρια.Κρατήσεις με:

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση