• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Ryanair: Αγορά εισιτηρίων για τους Έλληνες πολίτες με μετρητά.Ryanair: Υψηλά ποσοστά απόρριψης των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών

Δυστυχώς οι εξελίξεις στην χώρα μας είναι ραγδαίες. Εδώ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, ανακοίνωσε την Τρίτη πως οι «Έλληνες πολίτες θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια στα ελληνικά αεροδρόμια, χρησιμοποιώντας μετρητά» Διαβάστε την ανακοίνωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας:
"Οι πελάτες με ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, αντιμετωπίζουν υψηλά ποσοστά απόρριψης των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών τους για οποιαδήποτε αγορά μέσω του Ryanair.com, λόγω των πρόσφατων capital controls που έχουνε επιβληθεί από την κυβέρνηση.

Η Ryanair δίνει πλέον την δυνατότητα στους Έλληνες που επιθυμούν να ταξιδέψουν, να αγοράζουνε τα εισιτήρια τους με μετρητά στα εκδοτήρια της Ryanair στα αεροδρόμια".

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι ξένοι πολίτες δεν επηρεάζονται από τα capital controls τα οποία έχουνε επιβληθεί στους Έλληνες πολίτες και μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους στο Ryanair.com χωρίς κανέναν περιορισμό.

"Η Ryanair θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση στην Ελλάδα και να ενημερώνει όλους τους επηρεασμένους πελάτες και κατοίκους Ελλάδας για τυχόν αλλαγές" καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Πηγή: [ΑΠΕ-ΜΠΕ/Capital.gr]

* Από την άλλη πλευρά με ανακοίνωση από το ταξιδιωτικό πρακτορείο online κρατήσεων airtickets.gr το οποίο συνεργάζεται με low cost αεροπορικές εταιρίες (ryanair, easyjet, pegasus κλπ) δήλωσε ότι κρατήσεις αεροπορικών με low cost εταιρίες μέσω αυτού, πραγματοποιούνται κανονικά και με Ελληνικές κάρτες, όπως αναφέρει. Οπως επίσης και το travelplanet24


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση