• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια για Μαϊάμι από 399€ με Επιστροφή!!Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Μαϊάμι από Αθήνα. Πετάξτε στην δεύτερη πιο δημοφιλή πόλη των ΗΠΑ μετά την Νέα Υόρκη με τιμές από 399€ με επιστροφή χάρης την προσφορά της Austrian Airlines σε συνεργασία με την US Airways.

Πραγματικά οι τιμές αυτές είναι ελάχιστες, και θα τις βρείτε κυρίως τον Οκτώβριο με Νοέμβριο του 2015 και για κρατήσεις μέχρι να εξαντληθούν οι φθηνοί ναύλοι.

Μετά τις τιμές των 399€ κυριαρχούν τιμές από 490€ και άνω. Πάντα μιλάμε για Οκτώβριο και μετά.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες ενδεικτικές ημερομηνίες με τις τιμές αυτές:

Αθήνα - Μαϊάμι 399€

Κρατήσεις:

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση