• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

FlixBus: Εισιτήρια με Λεωφορείο για Άμστερνταμ, Παρίσι, Βρυξέλλες με μόλις 2€ με Επιστροφή!!!FlixBus: Δεν είναι ιπτάμενο λεωφορείο, είναι όμως low cost λεωφορεία με τα οποία μπορείτε να ταξιδέψετε από Ευρωπαϊκή πόλη σε Ευρωπαϊκή πόλη με μόλις 2€ με επιστροφή!!! Ναι σωστά διαβάζετε:

Παρίσι - Άμστερνταμ: 2€ με Επιστροφή! (κοντά στα 510 χλμ)
Βρυξέλλες - Άμστερνταμ 2€ με Επιστροφή!
Παρίσι - Μάαστριχτ 2€ με Επιστροφή!

Φυσικά οι τιμές του 1€ απλής διαδρομής και 2€ με επιστροφή, είναι προσφορά και κυρίως για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Το FlixBus ανεξαρτήτως της προσφοράς του αυτή την στιγμή, προσφέρει πολύ φθηνά εισιτήρια σε όλες τις κύριες ευρωπαϊκές πόλεις και είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο και για αυτούς που ψάχνουν φθηνές πτήσεις από άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις.

Βρίσκεστε στο Παρίσι? Θέλετε να πάτε στο Άμστερνταμ για 1 η 2 βραδιές? Μόλις με 2€!!!

Δείτε εδώ τις διαδρομές
Για κρατήσεις στο FlixBus.comΤσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση