• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Οικονομικά Αεροπορικά Εισιτήρια για Νέα Ζηλανδία: Ώκλαντ από Ντίσελντορφ με 803€!


[photo viaggi.corriere.it]

Νέα Ζηλανδία.. ένας παραμυθένιος προορισμός στην άλλη άκρη της γης και ένα ταξίδι εμπειρία ζωής για πολλούς! Οι τιμές των αεροπορικών από Ελλάδα, είτε από Θεσσαλονίκη είτε από Αθήνα ξεπερνούν συνήθως τα 1250€. Κάτω από τα 1100€ θεωρείται μια καλή τιμή για αυτό τον προορισμό.

Παρόλο αυτά, υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες για πιο οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια για Νέα Ζηλανδία, για το Ώκλαντ συγκεκριμένα, και αυτό για ταξίδια από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Κυρίως για τους μήνες Νοέμβριο με αρχές Δεκεμβρίου του 2015.

Αναλυτικά:
Τιμές από 803€ με επιστροφή από το Ντίσελντορφ. Από Θεσσαλονίκη μπορείτε να πετάξετε οικονομικά με την low cost ryanair προς Ντίσελντορφ, από 65€ με επιστροφή και από εκεί για Ώκλαντ με την Cathay Pacific. Σύνολο περίπου 870€.

Μπορείτε ακόμα να εκμεταλλευτείτε την προσφορά της Aegean για εξωτερικό, που σας πάει στο Ντίσελντορφ από 77€ με επιστροφή και με πολύ καλύτερη διαθεσιμότητα από ότι με την Ryanair, για να σας βολέψει καλύτερα και στις ημέρες.

Από Αθήνα η ryanair δεν προσφέρει πτήσεις προς Ντίσελντορφ. Μπορείτε με απευθείας πτήσεις της Aegean, με τιμές γύρω στα 107€ με επιστροφή (μήνα Νοέμβριο λόγο προσφοράς της Aegean). Σύνολο περίπου 910€ με επιστροφή.


Από Αθήνα υπάρχουν ακόμα κάποιες ξεχασμένες ημερομηνίες για Ώκλαντ με τιμές λίγο κάτω από τα 1000€.. με τιμές από 988€ με επιστροφή. (είναι ελάχιστες, κυρίως τον Νοέμβριο)

Τα εισιτήρια σε τέτοιες τιμές, για ένα τόσο μακρινό ταξίδι είναι ελάχιστες σε όλες τις περιπτώσεις, και αφορούν κυρίως τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2015. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες ενδεικτικές ημερομηνίες:

Ντίσελντορφ - Ώκλαντ 853€
Ντίσελντορφ - Ώκλαντ 828€
Ντίσελντορφ - Ώκλαντ 803€
Ντίσελντορφ - Ώκλαντ 828€
Ντίσελντορφ - Ώκλαντ 803€


Αθήνα - Ώκλαντ 988€
Αθήνα - Ώκλαντ 988€
Αθήνα - Ώκλαντ 988€

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση