• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Διεθνές Αεροδρόμιο του Κανκούν (Cancun International Airport) - ΜεξικόΤο Κανκούν (Cancun) είναι μία παραλιακή πόλη στο νοτιοανατολικό Μεξικό. Βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της χερσονήσου Γιουκατάν, στη πολιτεία Κιντάνα Ρο (μία από τις 31 πολιτείες του Μεξικού).

Βρίσκεται στη Καραϊβική, σε ένα από τα ανατολικότερα σημεία του Μεξικού και η πόλη είναι διεθνώς γνωστό τουριστικό θέρετρο και μέρος της Μεξικάνικης Ριβιέρας του Yucatan, μιας ακτής στη Καραϊβική θάλασσα γεμάτη με τουριστικά θέρετρα.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Κανκούν Cancun International Airport (CUN) βρίσκεται στο Κανκούν και είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στην Καραϊβική και το δεύτερο πιο πολυσύχναστο στο Μεξικό, μετά από το διεθνές αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού.

Με πάνω από 17 εκατομμύρια επιβάτες για το 2014 σημειώνοντας αύξηση 9,4% σε σύγκριση με το 2013 είναι ένα από τα πιο σημαντικά και διεθνή αεροδρόμια της χώρας, με 3 terminals, ενώ στα σχέδια είναι και η κατασκευή και ενός 4 τερματικού το 2016.

Το Terminal 1 χρησιμοποιείται από εγχώριες αεροπορικές εταιρείες. Το Terminal 2 χρησιμοποιείται από ορισμένες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες, ενώ το Terminal 3 χειρίζεται κυρίως τις διεθνείς πτήσεις των αεροπορικών εταιρειών από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.
Στα Terminal 3 και Terminal 2, μπορείτε να βρείτε καταστήματα αφορολόγητων ειδών, ποικιλία από εστιατόρια, υπηρεσίες ανταλλαγής συναλλάγματος, ιατρικές υπηρεσίες, ακόμα και σπα.

Το αεροδρόμιο του Κανκούν απέχει 22 χιλιόμετρα περίπου από το κέντρο της πόλης και είναι προσβάσιμο με λεωφορεία, ιδιωτικά αυτοκίνητα, πούλμαν και ταξί.

Τα Αεροπορικά εισιτήρια για Κανκούν, από Αθήνα είναι συνήθως ακριβά. Οι τιμές αγγίζουν τα 800€ με επιστροφή και πολλές φορές ξεπερνάνε το ποσό αυτό. Μια καλή επιλογή είναι να ψάξετε αεροπορικά από άλλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπου μπορείτε να βρείτε τιμές ακόμα και από 370€ με επιστροφή!!

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση