• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πετάξτε για Ντουμπρόβνικ με Croatia Airlines από 117€ με Επιστροφή!

[Φωτογραφία: Kate Pedley]

Στο Ντουμπρόβνικ από 117€ με Επιστροφή!

Πριν κάποιες μέρες η Aegean είχε ανακοινώσει μια προσφορά Εξωτερικού για Βουδαπέστη, Βαρσοβία, Πράγα και Ντουμπρόβνικ. Ενώ μπορούσαν να βρεθούν κάποιες καλές τιμές για τους 3 πρώτους προορισμούς, για το 
Ντουμπρόβνικ αυτό ήταν αδύνατον.

Αεροπορικά εισιτήρια για Ντουμπρόβνικ πάνω από τα 200€ και τις περισσότερες φορές πάνω από τα 250€ είναι κάτι το σύνηθες, παρόλα αυτά η Croatia Airlines προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια για Ντουμπρόβνικ με απευθείας πτήσεις από Αθήνα σε τιμές από 117€ με επιστροφή!

Τις τιμές αυτές θα τις βρείτε κυρίως από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του 2015. Δυστυχώς οι τιμές αυτές είναι δυσεύρετες, ενώ θα δυσκολευτείτε αρκετά κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες με τις τιμές αυτές:

15/09/2015 - 20/09/2015 117€

20/09/2015 - 24/09/2015 117€

22/09/2015 - 27/09/2015 117€


Αναλυτικά:
* Κρατήσεις μέχρι να εξαντληθούν οι φθηνοί ναύλοι.
* Εξαιρετικά Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων.
* Οι τιμές αφορούν απευθείας πτήσεις από Αθήνα για Ντουμπρόβνικ με επιστροφή.
* Αλλαγές δεν επιτρέπονται.
* Δείτε κάποια video για το Ντουμπρόβνικ.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση