• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Aegean Airlines: Προσφορά για Βουδαπέστη, Βαρσοβία, Πράγα και Ντουμπρόβνικ!

[Φωτογραφία: Stefan Cioata]

Άλλη μια προσφορά της Aegean Airlines: Βουδαπέστη, Βαρσοβία, Πράγα και Ντουμπρόβνικ έχουν την τιμητική τους. Η έκπτωση κυμαίνεται έως 30% και αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 9/03/2015 για πτήσεις με την Aegean από 6/04/2015 έως και 31/10/2015.

Η διαθεσιμότητα φθηνών ναύλων είναι σχετικά περιορισμένη, ενώ για το Ντουμπρόβνικ θα λέγαμε ότι είναι και μηδενική.Αναλυτικά οι Προορισμοί:

Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από/προς Αθήνα προς: Βουδαπέστη, Βαρσοβία, Πράγα, και Ντουμπρόβνικμε την Aegean Airlines για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή.Αναλυτικά οι Όροι Προσφοράς:

- Κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 9/03/2015.
- Αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 6/04/2015 έως 31/10/2015 για πτήσεις με την Aegean.

- Έκπτωση 10% για ταξίδια από 6/04/2015 – 30/04/2015
- Έκπτωση 20% για ταξίδια από 1/05/2015 – 30/06/2015
- Έκπτωση 30% για ταξίδια από 16/09/2015 – 31/10/2015


* Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8 κιλά στον ναύλο GoLight.

* Η έκπτωση 10% 20% & 30% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 10% 20% & 30%.

* Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Δρομολόγια και Τιμές με επιστροφή:


Αθήνα – 
Βουδαπέστη από 112€

Αθήνα – Ντουμπρόβνικ: Μέσος όρος τιμών, 200€ και άνω. Δεν θα λέγαμε ότι για τον συγκεκριμένο προορισμό η aegean διαθέτει κάποιες καλές τιμές, (τιμές προσφοράς). Γενικά αν και σχετικά κοντά, είναι ένας ακριβός σε σχέση με τα αεροπορικά εισιτήρια προορισμός. Θα ψάξουμε καλύτερες τιμές με άλλες αεροπορικές εταιρίες και θα υπάρξει ενημέρωση. Μείνετε συντονισμένοι.

Δείτε εδώ: Οικονομικά Αεροπορικά Εισιτήρια για Ντουμπρόβνικ.

Κρατήσεις με:

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση