• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Βενετία: Μια από τις πιο Ρομαντικές Πόλεις στον Κόσμο! Δείτε 2 καταπληκτικά video.

[Φωτογραφία: Elizabeth Giupponi]
Βενετία! Μια από τις πιο γραφικές και ρομαντικές πόλεις στον κόσμο! Δείτε παρακάτω 2 καταπληκτικά video για αυτό το υπέροχο μέρος. Δείτε την Βενετία από το ξημέρωμα μέχρι τη δύση του ηλίου, και περιπλανηθείτε μέσα από τις πλατείες, τα σοκάκια και τα διάσημα κανάλια της.

Βάλτε HD, full screen και απολαύστε αυτά τα καταπληκτικά video. Αν κολλάει δείτε το και εδώΑν κολλάει δείτε και εδώ

Λίγα λόγια για το Καρναβάλι της Βενετίας:
Με ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων, και καταβολές που αντλούνται από τα ρωμαϊκά Saturnalia και τις ελληνικές διονυσιακές γιορτές, το Καρναβάλι της Βενετίας θεωρείται όχι άδικα ένα από τα μακροβιότερα του κόσμου. Η πρώτη ιστορική καταγραφή του πραγματοποιείται το 1268, αρκετοί μελετητές, όμως, τοποθετούν την έναρξη του αρκετά πιο πριν, το 1094.


Το Βενετσιάνικο Καρναβάλι 2015 ξεκίνησε το Σάββατο 31/01 και τελειώνει 17/02, με αποκορύφωμα τις 14 Φεβρουαρίου όπου λόγω της γιορτής των ερωτευμένων θα διεξαχθούν διάφορες εκδηλώσεις.
Αρλεκίνοι, ιππότες, ντόμινο, μαρκήσιοι κατακλύζουν την πόλη δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα βγαλμένη από παραμύθια αλλά και έναν αέρα μυστηρίου, ρομαντισμού και μαγείας να ξεχειλίζουν από κάθε γωνιά της πόλης.


Κάθε γωνία της Βενετίας είναι ένα ατελείωτο πάρτι, και προσκαλεί επισκέπτες από όλο τον κόσμο, όχι απλώς να φορέσουν μια μάσκα, αλλά να μεταμορφωθούν και να ζήσουν για λίγο στην Ιταλία της Αναγέννησης.

Το Καρναβάλι της Βενετίας φέτος, είναι αφιερωμένο στην διεθνή έκθεση "Τροφοδοσία του πλανήτη, ενέργεια για τη ζωή". Φανταχτερές εκδηλώσεις πλούσιο θέαμα, καλό φαγητό, η ποιότητα και η φινέτσα κυριαρχούν στο Καρναβάλι της Βενετίας 2015 που ανοίγει με ένα θρίαμβο γεύσεων με καλό φαγητό, άφθονο κρασί και ατέλειωτη ευθυμία..

Δείτε επίσης το Φεστιβάλ της Βενετίας.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση