• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Pegasus Airlines: Οικονομικά Αεροπορικά Εισιτήρια για Ντουμπάι από 280€ με Επιστροφή!


[φωτογραφία Dmitry]


Ντουμπάι από 280€ με Επιστροφή.

Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια για Ντουμπάι θα βρείτε με την Τουρκική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Pegasus Airlines. Τιμές από 280€ με επιστροφή για το δρομολόγιο Αθήνα - Ντουμπάι με ενδιάμεσο το αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν της Τουρκίας. Το Σαμπιχά Γκιοκτσέν εξυπηρετεί την ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Παρακάτω σας δείχνουμε κάποιες ενδεικτικές ημερομηνίες με τις χαμηλότερες τιμές, κυρίως για Μάιο και Ιούνιο του 2015. Κάποιες ευκαιρίες υπάρχουν και για Μάρτιο, Απρίλιο, καθώς και για Ιούλιο και Αύγουστο, λίγο πάνω από τα 300€ με επιστροφή πάντα. 
Εκεί που πρέπει να ψάξετε είναι τα ταξιδιωτικά πρακτορεία με τα οποία συνεργάζεται η Pegasus Airlines η οποία προσφέρει τα φθηνά αεροπορικά: travelplanet24, skypicker, airtickets.gr


Μάιος 2015
Κρατήσεις με:

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση