• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Τζακάρτα: Διεθνές Αεροδρόμιο - Soekarno-Hatta International Airport (CGK)Η Ινδονησία είναι νησιωτικό κράτος της Νοτιοανατολικής Ασίας, που απαρτίζεται από περίπου 18.000 νησιά. Με πληθυσμό 238 εκ. κατοίκους, είναι η τέταρτη πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο. Πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Ινδονησίας είναι η Τζακάρτα, με πληθυσμό 9εκ. περίπου (σύμφωνα με απογραφή του 2004).

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Τζακάρτα Soekarno-Hatta International Airport(CGK), είναι το κύριο αεροδρόμιο που εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Τζακάρτα για το νησί της Ιάβα.

Το αεροδρόμιο πήρε το όνομά του από τον πρώτο πρόεδρο της Ινδονησίας, Soekarno, και την πρώτη αντιπρόεδρο, Mohammad Hatta. Το αεροδρόμιο συχνά αποκαλείται και Cengkareng, μια περιοχή στα βορειοδυτικά της πόλης. Το αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου 20 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας, στη γειτονική επαρχία του Μπάντεν.
Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση