• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
 • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

 • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

 • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

 • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Ρεβεγιόν στον Αέρα.. για 50 Τυχερούς με την Aegean!

Ρεβεγιόν στον Αέρα.. για 50 Τυχερούς με την Aegean!

H Aegean Airlines σας προσκαλεί σε μια μοναδική πτήση με προορισμό έκπληξη! Στις 31 Δεκεμβρίου, λίγες ώρες πριν τα μεσάνυχτα της τελευταίας ημέρας του 2014, 50 τυχεροί μαζί με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο θα επιβιβαστούν σε μία εορταστική πτήση για να υποδεχθούν τη νέα χρονιά στον αέρα και να ζήσουν μια αξέχαστη πρώτη μέρα του χρόνου σε έναν προορισμό… έκπληξη!

Πρόγραμμα:
Το αεροσκάφος της Aegean θα φιλοξενήσει εν πτήση, μία λαμπερή αλλαγή του χρόνου με σαμπάνια, ξεχωριστές γεύσεις, μουσική και εκπλήξεις! Μόλις φτάσει στον προορισμό έκπληξη, γίνεται μια στάση στο ξενοδοχείο για το εορταστικό δείπνο και ύστερα ξεκινά το πρωτοχρονιάτικο Πάρτυ.

Την επόμενη το πρωί, η πόλη σας περιμένει να την εξερευνήσετε. Μετά την βόλτα, ακολουθεί το πρώτο γεύμα της χρονιάς στο κέντρο της πόλης, και το ταξίδι ολοκληρώνεται με επιστροφή στην Αθήνα το ίδιο απόγευμα.

Πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή;
Απλώς συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59 για να μπεις στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου 2014 και θα αναδείξει τους 50 τυχερούς. Αν είσαι ένας από αυτούς, θα ενημερωθείς τηλεφωνικά από έναν εκπρόσωπο της Aegean, ώστε να δηλώσεις τα στοιχεία σου και τα στοιχεία του ατόμου που θα επιλέξεις να σε συνοδεύσει στο μοναδικό αυτό ταξίδι!

Το ταξίδι με τους 50 τυχερούς με τους συνοδούς τους περιλαμβάνει τα εξής:

 • Αεροπορική μεταφορά από/προς Αθήνα και προς/από τον προορισμό έκπληξη.
 • Μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο του προορισμού έκπληξη.
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο επιλογής της Διοργανώτριας.
 • Πρωτοχρονιάτικο Δείπνο σε εστιατόριο επιλογής της Διοργανώτριας.
 • Διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο επιλογής της Διοργανώτριας.
 • Μεσημεριανό γεύμα την 1η Ιανουαρίου 2015 σε εστιατόριο επιλογής της Διοργανώτριας.
 • Αεροπορική μεταφορά από και προς την Αθήνα, σε περίπτωση που ο νικητής διαμένει εκτός Αθηνών και εφόσον διαμένει σε προορισμό που εκτελεί πτήσεις η Διοργανώτρια.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τους όρους συμμετοχής δείτε εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς επιβάτες που θα υποδεχθούν το 2015 με τον πιο απογειωτικό τρόπο!

- Αιτήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου 2014. 
- Οι νικητές θα ενημερωθούν στις 22 Δεκεμβρίου 2014.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση