• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Transavia Airlines - Αεροπορικές Εταιρείες Low CostΗ Transavia Airlines C.V γνωστή ως Transavia, είναι Ολλανδική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους, λειτουργώντας ως ανεξάρτητο μέλος της Air France-KLM.

Η κύρια βάση της είναι στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμστερνταμ Schiphol,
ενώ τα διεθνή αεροδρόμια του Αιντχόφεν και του Ρότερνταμ αποτελούν τις δευτερεύουσες βάσεις της εταιρίας. Στη Γαλλία το Διεθνές αεροδρόμιο Ορλύ είναι η κύρια βάση της θυγατρικής της εταιρίας Transavia.com France.

Η Transavia λειτουργεί προγραμματισμένες πτήσεις αλλά και πτήσεις τύπου τσάρτερ προς 88 προορισμούς. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στο κτίριο TransPort, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σκίπχολ του Άμστερνταμ.


Είναι μέλος του γκρουπ Air France-KLM και έχει βραβευθεί ως η καλύτερη εταιρία χαμηλού κόστους για το έτος 2010 από την Ταξιδιωτική Βιομηχανία Ολλανδίας. Δικαίως επίσης έχει χαρακτηριστεί «leader» στην αγορά των πτήσεων με charter στις Κάτω Χώρες, κατέχοντας τη 2η θέση μετά την KLM στον αριθμό επιβατών από το Schiphol.

Η Transavia πραγματοποιεί πτήσεις από Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Σαντορίνη, Χίο) και μπορείτε να βρείτε οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια για Ολλανδία και Γαλλία.


Για τα νησιά τα δρομολόγια είναι κυρίως εποχικά, μπορούν όμως να βρεθούν κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες αν κινηθείτε γρήγορα.


Αναλυτικά τα Δρομολόγια:

Από Αθήνα προς: Άμστερνταμ, Παρίσι, Αϊντχόφεν, Ναντ, Λυών.
Από Θεσσαλονίκη προς: Άμστερνταμ.
Από Ηράκλειο προς: Άμστερνταμ, Παρίσι, Αϊντχόφεν, Ναντ, Λυών, Ρότερνταμ, Μάαστριχτ.
Από Χανιά προς: Άμστερνταμ, Παρίσι.
Από Καλαμάτα προς: Άμστερνταμ.
Από Κέρκυρα προς: Άμστερνταμ.
Από Κεφαλονιά προς: Άμστερνταμ.
Από Ζάκυνθο προς: Άμστερνταμ.
Από Ρόδο προς: Άμστερνταμ, Παρίσι, Αϊντχόφεν, Ρότερνταμ.
Από Σαντορίνη προς: Άμστερνταμ, Παρίσι, Ναντ.
Από Χίο προς: Άμστερνταμ.
Από Μυτιλήνη προς: Άμστερνταμ.
Από Κω προς: Άμστερνταμ, Αϊντχόφεν.
Από Μύκονο προς: Παρίσι.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση