• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Volotea Airlines - Αεροπορικές Εταιρείες Low CostΗ Volotea είναι ισπανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους low cost. Ιδρύθηκε 
από τον Carlos Muñoz και Lázaro Ros, προηγούμενους συνιδρυτές της Vueling AirlinesΜια καινούργια σχετικά αεροπορική εταιρεία, καθώς άρχισε την λειτουργία της 5 Απριλίου 2012, και έχει σαν βάση το αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας
Η ονομασία "Volotea" προέρχεται από το ισπανικό ρήμα "revolotear," που σημαίνει "πετάω τριγύρω.»Volotea προσφέρουν το check-in στο διαδίκτυο και στο αεροδρόμιο.

Η Volotea έχει εξασφαλίσει ουσιαστική και επαρκή χρηματοδότηση από την ίδρυση της, από τρεις κορυφαίες εταιρείες ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου, 2
Ευρωπαϊκές και 1 Αμερικάνικη.

Η Volotea πραγματοποιεί πτήσεις από Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Σαντορίνη κ.α) προς Ιταλία κυρίως. 
Οι πτήσεις της από/προς την Ελλάδα είναι κυρίως εποχικές, και μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά χαμηλές τιμές αν κινηθείτε γρήγορα. 
Πρόσφατα η Volotea εισήλθε στην εσωτερική αγορά της Ελλάδας εγκαινιάζοντας πτήσεις στο δρομολόγιο από/προς Αθήνα - Σαντορίνη για το καλοκαίρι του 2015.

Αναλυτικά τα Δρομολόγια:

Από Αθήνα προς: Βενετία, Μπάρι, Παλέρμο, Πίζα, Σαντορίνη.
Από Θεσσαλονίκη προς: Βενετία.
Από Ηράκλειο προς: Βενετία, Νάπολη, Μπάρι.
Από Σάμο προς: Βενετία.
Από Κέρκυρα προς: Βενετία, Μπορντό.
Από Άκτιο προς: Βενετία
Από Ζάκυνθο προς: Βενετία.
Από Ρόδο προς: Βενετία.
Από Σαντορίνη προς: Βενετία, Νάπολη, Μπάρι, Παλέρμο.
Από Σκιάθο προς: Βενετία, Νάπολη, Μπάρι.
Από Κω προς: Βενετία.
Από Μύκονο προς: Βενετία, Νάπολη, Μπάρι, Παλέρμο.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση