• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Οι Πανέμορφοι Κήποι και Πάρκα του Τόκιο.


photo yameme photografy

Τόκιο. Η πόλη σύμβολο της οικονομικής και βιομηχανικής παντοδυναμίας της Χώρας του «Ανατέλλοντος Ηλίου» Μια πόλη διεθνούς ακτινοβολίας, η οποία αποτελεί εμπειρία ζωής για κάθε ταξιδιώτη. Μια διαστημική πόλη, η οποία διαθέτει μερικά από τα ομορφότερα πάρκα και κήπους σε όλο τον κόσμο, συνδυάζοντας έτσι το μέλλον με το παρελθόν.


Πάρκα με απίστευτη γεωμετρία, πολύχρωμα με Πλούσια βλάστηση, γεφυράκια, λίμνες και ποτάμια συνθέτουν μια εικόνα βγαλμένη από Ιαπωνικά παραμύθια. Το Τόκιο είναι μια από τις καλύτερες τοποθεσίες στην Ιαπωνία για να δείτε τα χρώματα του φθινοπώρου, της άνοιξης με τις ανθισμένες κερασιές και όχι μόνο.

Το πάρκο Shinjuku Gyoen National Garden είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή πάρκα του Τόκιο. Με μεγάλες λίμνες, γέφυρες και δασικές εκτάσεις. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό Shinjuku. Το πάρκο με το γαλήνιο τοπίο του, δίνει μια αίσθηση απόδρασης από το πολύβουο αστικό κέντρο. 
Συνδυάζει τρία διαφορετικά στυλ Κήπου: Ένα κλασικό Γαλλικό, ένα σε Αγγλικό Τοπίο στα βόρεια και στα νότια ένα Ιαπωνικό παραδοσιακό. Ζητήστε έναν χάρτη στα κιόσκια για να το περπατήσετε και να επισκεφθείτε και τα 3 είδη κήπου.

Άλλα πάρκα είναι το Yoyogi Park, ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα της πόλης του Τόκιο, το οποίο διαθέτει μεγάλες εκτάσεις με γρασίδι, λίμνες και δασικές περιοχές. Ένα εξαιρετικό μέρος για τρέξιμο, πικνίκ και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. 


Το Ueno Park είναι ένα μεγάλο δημόσιο πάρκο δίπλα στο σταθμό Ueno στο κέντρο του Τόκιο.


Το Hama Rikyu, είναι ένα μεγάλο, όμορφο πάρκο στο κέντρο του Τόκιο. Βρίσκεται δίπλα στον κόλπο του Τόκιο, Hama Rikyu διαθέτει λίμνες θαλασσινού νερού που αλλάζουν επίπεδο με τις παλίρροιες.


Το Koishikawa Korakuen είναι ένα από τα παλαιότερα και καλύτερα πάρκα του Τόκιο. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 1629 στις αρχές της περιόδου Edo (1603-1868). Πολλά δίκτυα μονοπατιών βοηθούν τους επισκέπτες να απολαύσουν αυτό το πανέμορφο φυσικό τοπίο.


Το Koishikawa Botanical Garden ανήκει στο κοντινό Πανεπιστήμιο του Τόκιο, το πιο διάσημο πανεπιστήμιο της Ιαπωνίας. Περιλαμβάνει ένα όμορφο ιαπωνικό κήπο τοπίο.


Το Rikugien park θεωρείται πιο όμορφο πάρκο του Τόκιο και είναι χτισμένο γύρω στο 1700. Ο κήπος είναι άλλο ένα τυπικό παράδειγμα της περιόδου Edo, μαζί με το πάρκο 
Koishikawa Korakuen.

* Edo είναι το προηγούμενο όνομα του Τόκιο. Το Edo (Έντο) ήταν η πρωτεύουσα της δυναστείας Tokugawa που κυβέρνησε την Ιαπωνία από το 1603 έως το 1868.


photo Daisuke Matsumura


photo yameme photografy


photo Seb


photo Becky Cheaney


photo flickr


photo flickr

Κλικ επάνω στις εικόνες για μεγέθυνση.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση