• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Δωρεάν «Wi-Fi» σε πια Αεροδρόμια θα βρείτε free και για πόση ώρα?


Δωρεάν «Wi-Fi» σε πια Αεροδρόμια και για πόση ώρα?

Όλοι μας πριν την προσγείωση σε κάποιο αεροδρόμιο, σκεφτόμαστε αν εκεί θα υπάρχει δωρεάν internet. Είτε για δωρεάν επικοινωνία με αγαπημένα μας πρόσωπα, είτε για να περάσει η ώρα αν πρέπει να περιμένουμε εκεί, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο λόγο.
Το δίκτυο AirFareWatchdog συγκέντρωσε και κατέγραψε μια λίστα με τα μεγαλύτερα αεροδρόμια παγκοσμίως που προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi και τυχών χρεώσεις, για επιπλέον πρόσβαση στο διαδίκτυο ώστε να είστε ενήμεροι.

Σύμφωνα λοιπόν με το AirFare Watchdog, βλέπουμε ότι σε κάποια Ευρωπαϊκά αεροδρόμια, όπως σε Δουβλίνο, Μόσχα, Ελσίνκι, Βιέννη η δωρεάν πρόσβαση σε Wi-Fi είναι απεριόριστη. 
Σε άλλα Ευρωπαϊκά αεροδρόμιά η δωρεάν πρόσβαση κυμαίνεται από 15 λεπτά έως 3 ώρες. Καναδά, Αυστραλία και στα περισσότερα αεροδρόμια των Η.Π.Α υπάρχει δωρεάν πρόσβαση στο internet.

WiFi στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος δωρεάν για 1 ώρα.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος, στους επιβάτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου που κάνουν χρήση φορητών υπολογιστών ή smart phones, σε όλους τους χώρους του αεροσταθμού, προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο WiFi – χωρίς χρέωση για διάρκεια σύνδεσης 60 λεπτών.

Δείτε την λίστα των αεροδρομίων εδώ.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση