• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Προσφορά Ryanair για Πτήσεις Εσωτερικού από 36€ με Επιστροφή!


photo: airplane pictures

Η Ryanair επανέρχεται με νέα προσφορά για προορισμούς του Εσωτερικού, η νέα αυτή παρτίδα φθηνών ναύλων ξεκινάει από 36€ με επιστροφή. Οι φθηνότεροι ναύλοι θα βρεθούν κυρίως Νοέμβριο με μέσα Δεκεμβρίου.


Δρομολόγια και Τιμές:

Αθήνα - Θεσσαλονίκη από 36€ με επιστροφή.
Αθήνα - Χανιά από 40€ με επιστροφή.
Αθήνα - Ρόδος από 40€ με επιστροφή.
Αθήνα - Πάφος από 44€ με επιστροφή.

Θεσσαλονίκη - Αθήνα από 36€ με επιστροφή.
Θεσσαλονίκη - Χανιά από 40€ με επιστροφή.
Θεσσαλονίκη - Πάφος από 48€ με επιστροφή.

Χανιά - Αθήνα από 40€ με επιστροφή.
Χανιά - Θεσσαλονίκη από 40€ με επιστροφή.
Χανιά - Πάφος από 40€ με επιστροφή.


Χαμηλότερες τιμές:

Αθήνα - Θεσσαλονίκη από 36€ με επιστροφή.
Τα φθηνότερα εισιτήρια ξεκινάνε από 4 Νοεμβρίου μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου κυρίως και συνεχίζουν από 10 Ιανουαρίου με λίγο αυξημένες. Τα ίδια ισχύουν και για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα.

Αθήνα - Χανιά από 40€ με επιστροφή.
Τα φθηνότερα εισιτήρια ξεκινάνε από 2 Νοεμβρίου μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου κυρίως και συνεχίζουν από 13 έως 28 Ιανουαρίου. Μετά από αυτές τις ημερομηνίες οι τιμές αυξάνουν λίγο.

Αθήνα - Ρόδος από 40€ με επιστροφή.
Τα φθηνότερα εισιτήρια ξεκινάνε από 5 Νοεμβρίου μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου κυρίως και συνεχίζουν από 17 Ιανουαρίου έως 26 Φεβρουαρίου. Μετά από αυτές τις ημερομηνίες οι τιμές αυξάνουν λίγο.

Θεσσαλονίκη - Χανιά από 40€ με επιστροφή.
Τα φθηνότερα εισιτήρια ξεκινάνε από 20 Νοεμβρίου μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου κυρίως και συνεχίζουν από 13 Ιανουαρίου μέχρι τέλος του ίδιου μήνα. Μετά από αυτές τις ημερομηνίες οι τιμές αυξάνουν λίγο.

* Κρατήσεις μέχρι να εξαντληθούν τα φθηνά εισιτήρια.

Κρατήσεις με:

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση