• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Λετονία: Διεθνές Αεροδρόμιο Ρίγας (RIX)


photo riga-airport.com

Λετονία, χώρα στη περιοχή της Βαλτικής στη Βόρεια Ευρώπη, με πρωτεύουσα την Ρίγα. Το Riga International Airport (RIX) είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρίγα, και το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βαλτικής με απευθείας πτήσεις σε πάνω από 80 προορισμούς σε 30 χώρες. 
Αποτελεί βάση της Airbaltic, και ένα από τα αεροδρόμια βάσης για την Wizz Air και την Ryanair. Το αεροδρόμιο βρίσκεται 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Ρίγα.


photo riga-airport.com

Η μεταφορά επιβατών από το αεροδρόμιο της Ρίγα προς το κέντρο της πόλης, γίνεται με αστικά λεωφορεία, μικρά λεωφορεία Airport Express, και ταξί. 

Επίσης το airBaltic Bus είναι μια δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο που προσφέρονται στους επιβάτες airBaltic που ταξιδεύουν από/προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρίγας. Τα λεωφορεία συνδέουν το αεροδρόμιο με κεντρικούς σταθμούς των λεωφορείων από:
- Λετονία (Valmiera, Jekabpils, Bauska and Daugavpils)
- Λιθουανία (Tartu)
- Εσθονία (Panevezys and Kaunas)photo flickr


photo valdosilasol flickr


photo airlines-inform.ru


photo CruisAir flickr


Η πτήση από Αθήνα διαρκεί περίπου 3 ώρες και 30 λεπτά.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση