• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Μαλδίβες Διεθνές Αεροδρόμιο - Malé International Airport (MLE)Μαλδίβες, νησιωτικό κράτος με μοναδική πόλη και πρωτεύουσα το Μάλε. Το Μάλε Βρίσκεται περίπου στη μέση του νησιωτικού συμπλέγματος των 1.200 νησιών και αριθμεί περίπου 105 χιλιάδες κατοίκους με την απογραφή του 2006.

Το αεροδρόμιο στις Μαλδίβες Malé International Airport (MLE) γνωστό και ως Ibrahim Nasir International Airport, είναι το κύριο αεροδρόμιο των Μαλδίβων και βρίσκεται στο γειτονικό νησί Χουλχουλέ (Hulhule), κοντά στην πρωτεύουσα του νησιού Male.Το αεροδρόμιο συνδέεται με πολλές πτήσεις με όλα τα μεγάλα αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, κάνοντας το την κύρια πύλη εισόδου προς στις Μαλδίβες.

Οι μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο γίνονται με ταχύπλοα σκάφη ή με υδροπλάνα.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση