• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Διεθνές Αεροδρόμιο Λουξεμβούργου (LUX)


Το Λουξεμβούργο είναι κράτος της δυτικής Ευρώπης που βρίσκεται ανάμεσα στο Βέλγιο, την Γερμανία και την Γαλλία, με πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη το Λουξεμβούργο.

Το διεθνές αεροδρόμιο του Λουξεμβούργου Luxembourg Findel Airport (LUX) είναι το κύριο αεροδρόμιο στο Λουξεμβούργου και το μοναδικό αεροδρόμιο της χώρας. Βρίσκεται 6 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη του Λουξεμβούργου.

Tο αεροδρόμιο χωρίζεται σε 2 τερματικούς σταθμούς Α και Β (Terminals). Το Α είναι για πτήσεις σε προορισμούς εκτός Σένγκεν και το B είναι για πτήσεις προς τις χώρες του Σένγκεν.


Όπως είπαμε το Λουξεμβούργο συνορεύει με Γαλλία, Βέλγιο και Γερμανία, δείτε παρακάτω κάποιες πόλεις που είναι κοντά στο Λουξεμβούργο:

Οδικώς:
Τριέρ - trier (Γερμανία) 48 χιλιόμετρα 
Σάαρμπρικεν (Γερμανία) 94 χιλιόμετρα 
Κολωνία (Γερμανία) 188 χιλιόμετρα
Φρανκφούρτη (Γερμανία) 230 χιλιόμετρα

Λιέγη (Βέλγιο) 151 χιλιόμετρα
Βρυξέλλες (Βέλγιο) 213 χιλιόμετρα

Μετς (Γαλλία) 64 χιλιόμετρα
Νανσί (Γαλλία) 116 χιλιόμετρα 

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση