• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Περού: Διεθνές Αεροδρόμιο Jorge Chavez (LIM) - Λίμα.


photo flickr

Λίμα πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη του Περού. Το Jorge Chavez International Airport (LIM), γνωστό και ως Aeropuerto Internacional Jorge Chavez, είναι το κύριο διεθνές αεροδρόμιο του Περού και βρίσκεται στην περιοχή του Callao, 11 χιλιόμετρα από το ιστορικό κέντρο της Λίμα

Το 2013 το αεροδρόμιο εξυπηρέτησε πάνω από 15 εκατομμύρια επιβάτες, και γενικά θεωρείτε ένα από τα καλύτερα αεροδρόμια της Ν. Αμερικής.
Μετά το 2005, 2009, 2010, 2011, 2012 και 2013 στο Διεθνές Αεροδρόμιο Jorge Chavez απονεμήθηκε για έκτη συνεχής φορά ο τίτλος «καλύτερο αεροδρόμιο στην Νότια Αμερική 2014» σύμφωνα με τα Skytrax World Awards.


photo flickr

Είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας και η κύρια πύλη εισόδου προς την πρωτεύουσα, Λίμα αλλά και γενικά στο Περού. Η Μεταφορά μεταξύ του αεροδρομίου και της Πρωτεύουσας παρέχεται από ταξί, τουριστικά λεωφορεία και μικρά βαν.


photo Daniel


photo flickr


photo flickr


photo flickr


photo flickr

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση