• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Aegean Airlines: Προσφορά με 25% έκπτωση για όλες τις πτήσεις Εξωτερικού!Η Aegean Airlines ανακοίνωσε νέα προσφορά και αυτή την φορά περιλαμβάνει όλους τους προορισμούς του εξωτερικού. Έκπτωση 25% και αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 24 Οκτωβρίου, για πτήσεις με την Aegean από 11/11/2014 έως και 18/12/2014.
Η αλήθεια είναι ότι ψάχνοντας λίγο τα εισιτήρια είδαμε ελάχιστες ημερομηνίες διαθέσιμες με κάπως υποφερτές τιμές (τιμές προσφοράς) και σε λίγους προορισμούς.. δεν ενθουσιαστήκαμε και περιμένουμε κάτι καλύτερο!Προορισμοί:

Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από/προς Αθήνα προς όλους τους προορισμούς του εξωτερικού με την Aegean Airlines για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή.


Αναλυτικά οι Όροι Προσφοράς:

- Κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 24/10/2014.
- Αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 11 Νοεμβρίου 2014 έως 18 Δεκεμβρίου 2014, για πτήσεις με την Aegean.

- Έκπτωση 25% για ταξίδια από 11/11/2014 – 18/12/2014


* Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg στον ναύλο GoLight.

* Η έκπτωση 25% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 25%.

* Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.
Δρομολόγια & Τιμές με επιστροφή:

Αθήνα  Κωνσταντινούπολη από 87€

Αθήνα  Λάρνακα από 82€

Αθήνα  Μιλάνο από 99€

Αθήνα  Ρώμη από 85€


Κρατήσεις με:


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση