• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Ταξίδι σε Στοκχόλμη και Νέα Υόρκη με μόλις 385€ με Επιστροφή? Δείτε πως!


Εκμεταλλευόμενη τη προσφορά της Aegean Airlines για Στοκχόλμη, μπορούμε να πετάξουμε προς Νέα Υόρκη αρκετά πιο φθηνά.. αλλά και να πάρουμε μια μικρή γεύση από την Πρωτεύουσα της Σουηδίας την Στοκχόλμη. Μπορούμε να βρεθούμε στην Νέα Υόρκη με 385€ με επιστροφή.

Ας δώσουμε το παράδειγμα:

Θέλω να πετάξω για Νέα Υόρκη μεταξύ 2 με 9 Φεβρουαρίου από Αθήνα. Για να πετάξω με 385€ με επιστροφή πρέπει να κλείσω 2 αεροπορικά εισιτήρια:
Πρώτο: Αεροπορικό εισιτήριο, Αθήνα - Στοκχόλμη 1 με 11 Φεβρουαρίου, αξίας 105€ με επιστροφή.

Δεύτερο: Αεροπορικό εισιτήριο, Στοκχόλμη - Νέα Υόρκη 2 με 9 Φεβρουαρίου, αξίας 280€ με επιστροφή.

Στην ουσία χρησιμοποιώ την προσφορά της Aegean Airlines για Στοκχόλμη. Πετάω από Αθήνα για Στοκχόλμη 1 Φεβρουαρίου το πρωί (εισιτήριο Πρώτο).

Την επόμενη ημέρα 2 Φεβρουαρίου πετάω από Στοκχόλμη για Νέα Υόρκη (εισιτήριο Δεύτερο).
Η επιστροφή μου από Νέα Υόρκη στην Στοκχόλμη είναι 9 Φεβρουαρίου (εισιτήριο Δεύτερο). Για την ακρίβεια το πρωί στις 10 του μηνός φτάνω Στοκχόλμη.

Την επόμενη ημέρα 11 Φεβρουαρίου το πρωί, παίρνω τον δρόμο της επιστροφής προς Αθήνα. (εισιτήριο Πρώτο).

Έχω ξοδέψει 385€ σύνολο σε αεροπορικά εισιτήρια, αντί για 600€ που είναι η τιμή του εισιτηρίου από Αθήνα για Νέα Υόρκη (2 με 9 Φεβ). Γιατί αυτά τα 215€ επιπλέον να μην τα χρησιμοποιήσω για την διαμονή 2 βραδιών στην Στοκχόλμη, που δεν έχω πάει... και να δώσω τα 600€ για Νέα Υόρκη από Αθήνα?

Φυσικά οι ημερομηνίες μπορεί να είναι και διαφορετικές.. ιδέες δίνουμε. Και με λίγο καλό ψάξιμο με τις ημερομηνίες, μπορείτε να βρείτε και πτήσεις που δεν χρειάζεται διανυκτέρευση στην Στοκχόλμη (για το παράδειγμα μας) και αυτά τα 215€ να σας μείνουν στην τσέπη!

* Όλες οι πτήσεις, αναχωρήσεις και αφίξεις γίνονται στο διεθνές αεροδρόμιο της Σουηδίας Arlanda.

* Οι τιμές βρέθηκαν με αναζητήσεις από εδώ και εδώ αντίστοιχα.

Διαβάστε για Φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με εναλλακτικές διαδρομές.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση