• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Μάτσου Πίτσου, η Αρχαία Πόλη των Ίνκας - Ένα Εκπληκτικό Video!

photo by Samer M.

Το Μάτσου Πίτσου "Machu Picchu" ή «αρχαίο βουνό», στην γλώσσα των Ίνκας. Βρίσκεται σε υψόμετρο 2700 μέτρων στη Σιέρρα Βιλκαμπάμπα, και απέχει 80 χιλιόμετρα από την πόλη Κούσκο. (η πόλη Κούσκο αποτελούσε την αρχαία ιστορική πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας των Ίνκας).


Μυστηριώδης και εντυπωσιακό αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα του κόσμου που χάθηκε με απότομο τρόπο και που η εξέλιξη του ήταν και θα παραμείνει θέμα συζήτησης.

Βάλτε HD, full screen και απολαύστε αυτό το καταπληκτικό βίντεο με τίτλο: «Road To Machu Picchu» Ο δρόμος προς το Μάτσου Πίτσου. Ένα μοναδικό βίντεο με Ποιότητα λήψη 4K.

Film by Devin Graham

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση