• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Δείτε την Κωνσταντινούπολη από ψηλά! (vid)


photo Miemo Penttinen

Η Κωνσταντινούπολη! Έχει ονομαστεί η πόλη των Πόλεων. Κτισμένη στη θέση της αρχαίας ελληνικής πόλης Βυζάντιο, που ονομάστηκε έτσι από τον Βύζαντα των Μεγάρων.

Το αεροπλάνο προσεγγίζει σιγά σιγά την Πόλη, πετάψτε πάνω από τον χιλιοτραγουδισμένο Βόσπορο, ένα στενό που αποτελεί, μαζί με τα Δαρδανέλια, το όριο μεταξύ Ευρώπης και Ασίας.

Δείτε τις γέφυρες που ενώνουν τα στενά του Βοσπόρου με τα καραβάκια να περνάνε, καθώς το αεροπλάνο προσεγγίζει το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και την κάμερα να εστιάζει επάνω στην Αγία Σοφία λίγο πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης Ataturk Airport.

Δείτε την Πόλη από ψηλά!! Πατήστε HD για καλύτερη εικόνα.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση