• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Τι θα λέγατε για μια διανυκτέρευση στο πιλοτήριο ενός Boeing 747?Τι θα λέγατε για μια βραδιά ύπνου στο πιλοτήριο?..την σουίτα ενός Boeing 747! Στην ουσία πρόκειται για ένα Hostel, το STF Jumbo Stay Stockholm. Η μοναδική αυτή ιδιοκτησία στεγάζεται σε ένα πρώην τζάμπο τζετ Boeing 747, ακριβώς δίπλα στο αεροδρόμιο Arlanda της Στοκχόλμης. Προσφέρει δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από και προς το αεροδρόμιο, δωρεάν Wi-Fi και πρωινό.


Τα δωμάτια στο Jumbo Stay διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό ή κοινόχρηστο μπάνιο. Δίπλα στο πιλοτήριο υπάρχει κοινόχρηστο μπαλκόνι με θέα στο διάδρομο του αεροδρομίου.Παρέχεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο που συνδέει το STF Jumbo Stay Stockholm με τους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου Arlanda. Στο αεροσκάφος βρείτε καφέ, μπισκότα και έτοιμα γεύματα, καθώς και ποτά από το μπαρ.Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση