• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Το Φεστιβάλ Λευκής Τρούφας της Alba - ΙταλίαΕδώ και 84 χρόνια, στην περιοχή του Πιεμόντε, 'Piemonte' στα βορειοδυτικά της Ιταλίας, οι κυνηγοί τρούφας και τα κυνηγόσκυλα ψάχνουν για την λευκή τρούφα.. γνωστή και ως λευκό χρυσό. Είναι το πιο πολύτιμο μανιτάρι του κόσμου και έχει πάρει το όνομα της μεσαιωνικής πόλης που βρίσκεται περίπου μιάμιση ώρα νοτιοανατολικά του Τορίνο.

Το Φεστιβάλ Λευκής Τρούφας της Alba στην Ιταλία - easy-airtickets.gr

Η Διεθνής έκθεση λευκής τρούφας της Alba, (Alba International White Truffle Fair) είναι ένα φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε Σαββατοκύριακο από τις αρχές Οκτωβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου (φέτος 11 Οκτωβρίου με 16 Νοεμβρίου). Το φεστιβάλ ξεκινά με παραδοσιακούς αγώνες γαϊδάρων και μια μεγάλη παρέλαση ντόπιων, ντυμένων με μεσαιωνικές ενδυμασίες, με φαγητό μουσική και πολύ κρασί. 

Το Φεστιβάλ Λευκής Τρούφας της Alba στην Ιταλία - easy-airtickets.gr


Το Φεστιβάλ Λευκής Τρούφας της Alba στην Ιταλία - easy-airtickets.gr

Οι λάτρεις της τρούφας μπορούν να απολαύσουν τοπικά πεντανόστιμα εδέσματα φτιαγμένα με το μαύρο ή άσπρο διαμάντι, όπως ελαιόλαδο με άρωμα τρούφας, βούτυρο, σάλτσες, ζυμαρικά, ριζότο, τυριά, αλλαντικά και άλλα. Η τρούφα εδώ χρησιμοποιείται από τοπικές βιοτεχνίες για να εμπλουτίσει με το άρωμά της οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε! Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε περιπάτους προς αναζήτηση τρούφας αλλά και να μάθετε όλα τα μυστικά της.

Μετονομάστηκε σε «τροφή των θεών» και προικισμένη με αφροδισιακές ιδιότητες, η τρούφα είναι το επίκεντρο της Έκθεσης για 6 Σαββατοκύριακα. Έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη κατά τη διάρκεια των ετών και είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο.


Η περιοχή του Πιεμόντε γνωστή στους γευσιγνώστες για την σπάνια λευκή τρούφα θεωρείται επίσης και μια από τις πιο αξιόλογες οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου. Πανέμορφα γραφικά χωριουδάκια ανάμεσα στους αμπελώνες, πλημμυρισμένα από ιστορία. Την ιστορία του κρασιού!Το Φεστιβάλ Λευκής Τρούφας της Alba στην Ιταλία - easy-airtickets.gr

Το Φεστιβάλ Λευκής Τρούφας της Alba - Ιταλία


Το Φεστιβάλ Λευκής Τρούφας της Alba στην Ιταλία - easy-airtickets.gr

Η λευκή αυτή τρούφα πουλήθηκε 449€ σύμφωνα με την περιγραφή της φωτογραφίας. photoΗ τιμή της λευκής τρούφας.. η μόνη που δεν καλλιεργείται - ξεκινάει συνήθως από 1.000 ευρώ το κιλό και μπορεί να κοστίσει μια ολόκληρη περιουσία.

Αποστάσεις:

Alba Τορίνο περίπου 75 χλμ
Alba Μιλάνο περίπου 160 χλμ
Alba Γένοβα περίπου 166 χλμ


  • Γεγονός: Alba International White Truffle Fair (Φεστιβάλ Λευκής Τρούφας).
  • Περίοδος: (Κάθε Σαββατοκύριακο, από αρχές Οκτωβρίου με μέσα Νοεμβρίου κάθε χρόνο)
  • Website: fieradeltartufo.org

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση