• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Wizz Air ~ Επιτρεπόμενα Όρια Αποσκευών.

Wizz Air ~ Επιτρεπόμενα Όρια Αποσκευών.

Σύμφωνα με την πολιτική μεταφοράς αποσκευών, οι επιβάτες δικαιούνται να μεταφέρουν δωρεάν συγκεκριμένο αριθμό και βάρος αποσκευών ανάλογα με τη Θέση (Οικονομική ή Διακεκριμένη) που έχουν επιλέξει και με τον προορισμό που ταξιδεύουν.
1. Όρια αποσκευών της Wizz Air
Χειραποσκευές:

H Wizzair προσφέρει 2 επιλογές για τις χειραποσκευές:

1) Μικρή Χειραποσκευή: Αν οι χειραποσκευές σας είναι μεγέθους 42x32x25 εκατοστών ή λιγότερο μεταφέρονται δωρεάν. Θα πρέπει να χωράει κάτω από το κάθισμα μπροστά σας.

2) Μεγάλη Χειραποσκευή: Αν η χειραποσκευή σας είναι μεγαλύτερη από την Μικρή, αλλά δεν υπερβαίνει τις Διαστάσεις 56x45x25 εκ. τότε μπορείτε να την πάρετε στην καμπίνα του Αεροπλάνου με ένα επιπλέον Κόστος.

Αποσκευές:

Τώρα πέρα των χειραποσκευών, αν χρειαστείτε και αποσκευές, τότε θα πρέπει να πληρώσετε ένα επιπλέον ποσό ανάλογα με τον αριθμό των αποσκευών και τον προορισμό φυσικά.2. Υπέρβαρο/Επιπλέον Αποσκευές

Οι επιπλέον αποσκευές/χειραποσκευές 
υπόκειται σε χρέωση. Οι χρεώσεις αυτές εξαρτώνται αν οι επιπλέον αποσκευές αγοραστούν online ή στο αεροδρόμιο.

Αποσκευές:
Το Κόστος των αποσκευών εξαρτάται από την Σεζόν.

- Χαμηλή Σεζόν: 15€ έως 25€ αναλόγως τον προορισμό. Για online κρατήσεις, με την κράτηση του εισιτηρίου.
- Υψηλή Σεζόν:  25€ έως 35€ αναλόγως τον προορισμό. Για online κρατήσεις, με την κράτηση του εισιτηρίου.

* Αν η κράτηση γίνει στο Αεροδρόμιο, η χρέωση θα φτάνει τα 60€ και στις δύο περιπτώσεις. 


Μεγάλη Χειραποσκευή: 

10€ έως 18€ αναλόγως τον προορισμό. Για online κράτηση μαζί με το Αεροπορικό Εισιτήριο. Και 40€ αν η κράτηση γίνει στο Αεροδρόμιο.

Σημείωση: Τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με τον ειδικό ναύλο του εισιτηρίου καθώς και τον προορισμό, γι αυτό συνιστάται οι επιβάτες να διαβάζουν πάντα τα συγκεκριμένα όρια αποσκευών που αναγράφονται αναλυτικά στα εισιτήρια τους.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση