• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Εξωτικοί Προορισμοί: Κράμπι - Ταϊλάνδη

Εξωτικοί Προορισμοί: Κράμπι - Ταϊλάνδη

Το Κράμπι είναι μια πόλη στη δυτική ακτή της νότιας Ταϊλάνδης, στη θάλασσα του Ανταμάν. Βρίσκεται περίπου 800 χλμ νότια της Μπανγκόκ και περίπου 170 χλμ από το Πουκέτ. Αξιοθέατα πολλά...Δραστηριότητες πολλές επίσης!! 
Κατά μήκος της εκτεταμένης ακτής του Κράμπι υπάρχουν πανέμορφες ατελείωτες παραλίες, κόλποι, ογκώδη ασβεστολιθικά βράχια που ξεπροβάλλουν μέσα από την θάλασσα και πολυάριθμα τροπικά νησιά.

Εξωτικοί Προορισμοί: Κράμπι - Ταϊλάνδη

Από το Κράμπι ξεκινούν και οι εξορμήσεις στα γύρω τροπικά νησιά.. όπως στα νησιά Πι Πι 'Phi Phi Islands'. Τα νησιά βρίσκονται στην θάλασσα του Andaman και αποτελούν μέρος των 130 νησιών που περιλαμβάνονται στην επαρχία του Krabi. 

Η ταινία The Beach που γυρίστηκε στα νησιά Phi Phi το 1999 έγινε η αφορμή να γίνουν γνωστά σε όλο τον κόσμο, τόσο οι πανέμορφες παράλιες όσο και το εκπληκτικό αυτό φυσικό τοπίο.Αποτελούν κορυφαίο προορισμό για νεόνυμφα ζευγάρια που έρχονται για τον μήνα του μέλιτος, καθώς επίσης και για τουρίστες από όλον τον κόσμο που αναζητούν έναν επίγειο παράδεισο. Θα βρείτε ξενοδοχεία πέντε αστέρων μέχρι φτηνά μπανγκαλόους.

Εκπληκτικές παραλίες, πλούσιος θαλάσσιος βυθός για τους λάτρεις των καταδύσεων, μια μαγευτική φύση και σε συνδυασμό με τις ανέσεις των ξενοδοχειακών μονάδων, κάνουν το σκηνικό για τέλειες διακοπές.Επίσης το Εθνικό πάρκο Ko Lanta, "Κο Λάντα" μπορείτε να το επισκεφθείτε με πλοίο που ξεκινά από τα νησιά Phi Phi ή από το Κράμπι. Βρίσκεται περίπου 2 ώρες από το Κράμπι. Εκεί θα δείτε πολλά κοραλλιογενή νησιά και καταπληκτικά μέρη για καταδύσεις.

Εξωτικοί Προορισμοί: Κράμπι - Ταϊλάνδη

* Το Κράμπι είναι περίπου 1 ώρα αεροπορικώς από Μπανγκόκ - 814 χλμ.
* Κράμπι - Νησιά Πι Πι περίπου 1,5 ώρα με καραβάκι.
* Από Κράμπι μπορείς επίσης με το καράβι της γραμμής να επισκεφτείς το Πουκέτ σε 2 ώρες περίπου.
* Κράμπι - Εθνικό πάρκο Ko Lanta 2 ώρες περίπου με καραβάκι.
* Νησιά Πι Πι μέχρι Πουκέτ περίπου 1,5 ώρα με το καραβάκι.
* Απόσταση Κράμπι - Πουκέτ: 176 χλμ.
* Το Αεροδρόμιο του Κράμπι, Krabi International Airport (KBV) βρίσκεται 15 χλμ από το κέντρο της πόλης.
* Χάρτης


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση