• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Skypicker: Το Νέο Εργαλείο για την Αναζήτηση Οικονομικών Πτήσεων

Το Skypicker είναι μια καινούργια υπηρεσία, ένα Νέο εργαλείο, με γρήγορη αναζήτηση και εύρεση φθηνών Αεροπορικών Εισιτηρίων.

Στόχος της Skypicker.com είναι να βοηθάει τους χρήστες να βρίσκουν και να κλείνουν τις φθηνότερες πτήσεις σε όλο τον κόσμο, μέσα από ένα user-friendly website. Με την πιο εκτεταμένη βάση δεδομένων σε low cost πτήσεις, μαζί με πτήσεις που εκτελούνται από τις παραδοσιακές αεροπορικές εταιρείες, η Skypicker.com παρουσιάζει τα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας διαδραστικό χάρτη, κάνοντας την εύρεση και κράτηση θέσεων μια πολύ ευχάριστη εμπειρία για τον χρήστη.

* Ένα από τα ατού που έχει το Skypicker είναι ότι στα αποτελέσματα αναζήτησης πτήσεων θα δείτε να εμφανίζονται και οι κυριότερες low cost Αεροπορικές Εταιρίες, ακόμα και σε δρομολόγια και προορισμούς που δεν υπάρχουν με low cost εταιρίες από Ελλάδα.


Για παράδειγμα: Θέλω να πετάξω από Αθήνα προς Λισαβόνα! Αν κάνετε μια αναζήτηση για την συγκεκριμένη πτήση με άλλα ταξιδιωτικά πρακτορεία, εκτός του Skypicker, θα βρείτε πτήσεις με τις παραδοσιακές αεροπορικές εταιρίες.
Ούτε η Ryanair ούτε η Easyjet προσφέρουν πτήσεις από Αθήνα για Λισαβόνα, καθώς δεν έχουν εντάξει τον προορισμό αυτό στα δρομολόγια τους. Η διαφορά που έχει το Skypicker, είναι ότι μπορείτε να πετάξετε από Αθήνα προς Λισαβόνα με Ryanair.. και φυσικά με χαμηλότερη τιμή πτήσης! Πως γίνεται αυτό? 
Αθήνα - Λονδίνο με ryanair & Λονδίνο - Λισαβόνα επίσης με Ryanair.

Εμφανίζει δηλαδή και τέτοιου είδους πτήσεις, κάτι πολύ χρήσιμο για αυτούς οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται να βρουν μόνο μια συγκεκριμένη ημερομηνία πτήσης, αλλά και μια καλύτερη τιμή πτήσης.Η Skypicker.com ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2012 και από της αρχή έγινε πολύ καλά αποδεκτό τόσο από τους χρήστες όσο και από τους δημοσιογράφους (προβλήθηκε, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα The New York Times, USA Today, Le Figaro, κλπ).

  

Τον Δεκέμβριο του 2013, η Skypicker.com απέκτησε τη WhichAirline.com, μια μηχανή αναζήτησης πτήσεων. Η εταιρεία σήμερα, αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση