• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Ryanair: Αθήνα - Θεσσαλονίκη οι χαμηλότεροι ναύλοι τον Αύγουστο! Από 18€ για απλή μετάβαση

Ryanair: Αθήνα - Θεσσαλονίκη οι χαμηλότεροι ναύλοι τον Αύγουστο! Από 18€ για απλή μετάβαση
photo Guillaume Besnard - flickr

Παρότι ο Αύγουστος θεωρείται ο πιο ακριβός μήνας... σε ότι έχει να κάνει με τα ταξίδια, τις εκδρομές τα εισιτήρια κλπ, η Ryanair για το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη προσφέρει τους χαμηλότερους ναύλους τον Αύγουστο! Από 18€ για απλή μετάβαση και από 36€ με επιστροφή.

Οι τιμές αυτές αφορούν όλες τις ημέρες του Αυγούστου εκτός από την 23 Αυγούστου. Τους επόμενους μήνες οι τιμές βρίσκονται ελαφρός πιο ψηλά. 
Για τον Ιούλιο οι τιμές είναι λίγο ανεβασμένες κυρίως αρχές του μήνα. Από 22 Ιουλίου και μετά οι τιμές αγγίζουν τα 20€ απλό εισιτήριο. Σεπτέμβρης - Οκτώβρης από 20€ απλό εισιτήριο, Νοέμβρης από 25€ απλό εισιτήριο... και μετά αρχίζουν και ανεβαίνουν. Αυτά μέχρι την ανακοίνωση κάποιας προσφοράς από την εταιρία.


Κρατήσεις με:

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση