• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Αεροδρόμιο Αμπού Ντάμπι


photo Steffen Kahl - Flickr

Το Αμπού Ντάμπι είναι η πρωτεύουσα και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) με πρώτη το Ντουμπάι.
Το διεθνές αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι Abu Dhabi International Airport(ΑUH) βρίσκεται 31 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το Αεροδρόμιο είναι η βάση της Etihad Airways, η οποία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μετά Emirates Airline.photo Raji Vathyam - Flickr


photo Raji Vathyam - Flickr


photo  Dhammika Heenpella - Flickr
photo amran Jebreili/AP

Διαθέτει 3 τερματικούς σταθμούς επιβατών και είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αεροδρόμια στον κόσμο από άποψη του αριθμού των επιβατών αλλά και γενικά από θέμα ανάπτυξης.

Μελλοντικές Εξελίξεις στο Αεροδρόμιο: Το νέο Terminal 3, Terminal Complex (MTC). καθώς και η επέκτασή του Διεθνές Αεροδρόμιο. Ο νέος τερματικός σταθμός θα έχει την ικανότητα να χειριστεί 30 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως, και μέχρι 8.500 επιβάτες ανά ώρα και θα αρχίσει να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2017. Δείτε Φωτογραφίες και video από το Terminal εδώ.

Η Skytrax έχει δώσει στο αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι το βραβείο καλύτερου Αεροδρομίου της Μέσης Ανατολής "Best Middle East Airport" για το 2012 & 2013 & 2014.


Πρόσβαση στο Αεροδρόμιο:
Έξω από τους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου αναχωρεί κάθε 40 λεπτά λεωφορείο για το κέντρο της πόλης. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 45 λεπτά, ανάλογα με την κίνηση. Για τη μετάβαση των επιβατών στο κέντρο υπάρχουν και τα ταξί έξω από όλους τους τερματικούς σταθμούς καθώς και εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Μεταξύ των τερματικών σταθμών κινείστε δωρεάν με πούλμαν που πραγματοποιούν δρομολόγια ανά 15 λεπτά.


Οι Παροχές του Αεροδρομίου είναι αμέτρητες.
Από εμπορικά καταστήματα και εστιατόρια μέχρι σπα και παιδότοπους και από πολυθρόνες που γίνονται κρεβάτια (για να ξεκουράζεσαι όσο περιμένεις την πτήση σου) μέχρι ελεύθερη πρόσβαση στο internet και χώρους όπου μπορείς να φορτίσεις laptop και κινητό. Το αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι, θεωρείται ένα από τα καλύτερα στον κόσμο και το αποδεικνύει συνεχώς.

Αεροπορικά Εισιτήρια για Αμπού Ντάμπι.
Η αεροπορική εταιρεία που πραγματοποιεί πτήσεις για το Αμπού Ντάμπι απευθείας από Αθήνα σε 4 ώρες και 35 λεπτά και από Λάρνακα σε τρεισήμισι ώρες είναι η Etihad Airways.Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση