• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Γνωρίστε το Ντουμπρόβνικ, μέσα από 3 όμορφα Videο..

photo Emma_L_M - Flickr

Το Ντουμπρόβνικ είναι μια πόλη 50.000 περίπου κατοίκων στην Δαλματία της Κροατίας. Για αιώνες ήταν μετά την Βενετία το σημαντικότερο λιμάνι των Βενετών στην Αδριατική και σήμερα ένα δημοφιλές τουριστικό κέντρο. Η πόλη διαθέτει δικό της αεροδρόμιο, το Dubrovnik Airport (DBV).


Ορδές τουριστών εξορμούν στο Ντουμπρόβνικ, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες προτιμώντας τον υπέροχο καιρό, αλλά και για το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός ολόκληρης της Κροατίας, που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στο Ντουμπρόβνικ,
το Φεστιβάλ της Ελευθερίας. Κατά τη διάρκεια του οποίου τα παλάτια, οι εκκλησίες και οι πλατείες γεμίζουν με κόσμο που παρακολουθεί θέατρο, μουσική και διάφορες εκδηλώσεις.


photo Michael Caven - Flickr


photo PeterJot - Flickr

Η Παλιά Πόλη είναι περιτριγυρισμένη από τείχη του 10ου αιώνα, τα μεγαλύτερα ίσως στην Ευρώπη.. γενικά ολόκληρο το Ντουμπρόβνικ είναι ένα μουσείο υπό την προστασία της UNESCO από το 1979. 
Το αποκαλούν «το μαργαριτάρι της Μεσογείου» και μάλλον όχι άδικα. Το υπέροχο και ταχύτατα τουριστικά αναπτυσσόμενο Ντουμπρόβνικ τα τελευταία χρόνια διαφημίζεται ως ο απόλυτος ταξιδιωτικός προορισμός.


photo Ivan Ivankovic - Flickr

Η τηλεοπτική σειρά Game of Thrones απογειώνει ακόμα περισσότερο τον ούτως η άλλως δημοφιλή τουριστικό προορισμό του Ντουμπρόβνικ. Τα Κάστρα, οι ιππότες, οι μονομάχοι και οι δράκοι είναι από τα βασικά στοιχεία που βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο του Game of Thrones. Τα φανταστικά τείχη που εμφανίζονται στη σειρά όμως υπάρχουν στα αλήθεια και βρίσκονται στο Ντουμπρόβνικ. Η πρωτεύουσα των Γουέστερος, το Κινγκς Λάντινγκ είναι η παλιά πόλη στο Ντουμπρόβνικ.





Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση