• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Tarom Airlines ~ Επιτρεπόμενα Όρια Αποσκευών.

Tarom Airlines ~ Επιτρεπόμενα Όρια Αποσκευών.
photo flickr

Σύμφωνα με την πολιτική μεταφοράς αποσκευών, οι επιβάτες δικαιούνται να μεταφέρουν δωρεάν συγκεκριμένο αριθμό και βάρος αποσκευών ανάλογα με τη Θέση, Οικονομική ή Διακεκριμένη που έχουν επιλέξει. Τα Δωρεάν όρια αποσκευών της Tarom Airlines αναλόγως της θέσης που ταξιδεύετε είναι:


Όρια Αποσκευών Tarom Airlines
Economy Class- 1 χειραποσκευή, όπου δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 10 κιλά και με διαστάσεις 55x40x20 εκ.
- 1 αποσκευή βάρος έως 23 κιλά.

Business Class
1 χειραποσκευή, όπου δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 10 κιλά και με διαστάσεις 55x40x20 εκ.
- 3 αποσκευές, βάρος ανά αποσκευή 23 κιλά.


Υπέρβαρο αποσκευών
Η μεταφορά Αποσκευών που υπερβαίνουν το δικαίωμα δωρεάν αποσκευών υπόκειται σε χρέωση.

Αποσκευές.
- Για 1 επιπλέον αποσκευή στην οικονομική θέση χρέωση 50€. Από την δεύτερη και πάνω(εκτός την 2) επιπλέον αποσκευή χρέωση 150€.

- Για κάθε υπέρβαρη αποσκευή από τα 23 κιλά έως τα 32 κιλά χρέωση 100€. Από τα 32 κιλά και πάνω, η αποσκευή ταξιδεύει Cargo.
- Για υπερμεγέθη αποσκευές, επιπλέον χρέωση από (50€ - 300€) ανάλογα τον προορισμό. Τα 300€ είναι για μακρινούς προορισμούς, εκτός Ευρώπης.


Σημείωση: Τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με τον ειδικό ναύλο του εισιτηρίου καθώς και τον προορισμό, γι αυτό συνιστάται οι επιβάτες να διαβάζουν πάντα τα συγκεκριμένα όρια αποσκευών που αναγράφονται αναλυτικά στα εισιτήρια τους.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση