• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Κουπόνι έκπτωσης 20€ στα Αεροπορικά Εισιτήρια - Έως 15/06/2014

Κουπόνι έκπτωσης 20€ στα Αεροπορικά Εισιτήρια - Έως 15/06/2014


Κουπόνι έκπτωσης 20€ - έως 15/6


Το airfasttickets.gr προσφέρει κουπόνι για έκπτωση 20€ σε όλες τις πτήσεις αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των 99€, στα εισιτήρια που θα αγοράσετε μέχρι τις 15/06/2014 στο τέλος της ημέρας. Προλάβετε την προσφορά! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στη σελίδα του airfasttickets.gr να διαλέξετε πτήση και να προσθέσετε στο κουτάκι τον εκπτωτικό κωδικό ώστε να υπολογιστεί η έκπτωση.

Ισχύει έως: 15-06-2014
Εκπτωτικός κωδικός: 20EGRXYSF

[Δεν ισχύει πλέον ο Κωδικός]

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση